Aranjamente florale blog 23h Events s 4
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Se apropie ziua nunții tale și încă nu te-ai hotărât ce aranjamente florale alegi pentru această zi importantă? Alegerea acelor aranjamente florale perfecte implică un proces pe cât de plăcut, pe atât de complicat. Totuși, nu există nuntă la care prezența aranjamentelor florale să nu ofere un strop de culoare.

SUMAR:

Idei de aranjamente florale în funcție de stilul nunții

Există o multitudine de stiluri din care poți alege:

Nunta în stil clasic

Nunta glamour

Nunta rustică

Nunta Boho

Sfaturi creative pentru obținerea unor aranjamente florale unice

Concluzii

Definirea stilului este primul pas în organizarea nunții, fiind de altfel și elementul care va ghida restul alegerilor tale. Armonia este cheia obținerii unor rezultate potrivite și plăcute ochiului.

Idei de aranjamente florale în funcție de stilul nunții

Aranjamente florale blog 23h Events 3

Există o multitudine de stiluri din care poți alege:

Nunta în stil clasic

Mereu ți-ai dorit o nuntă cu tradiții în care să te poți bucura alături de toți cei prezenți de unicitatea evenimentului? Nunta organizată astfel reprezintă o alegere potrivită pentru majoritatea viitoarelor mirese.

Stilul este caracterizat prin simplitate și bun gust, decorațiunile florale incluzând trandafiri, lalele, hortensii, bujori și alte opțiuni cunoscute. Cele mai întâlnite sunt cele plasate în centrul meselor. Poți opta pentru florile tale preferate, într-o combinație de culori ce se asortează cu cromatica evenimentului.

Nunta glamour

blog 23h Events

Este caracterizată de opulență și lux. Este, de asemenea, cea mai bună opțiune pentru o mireasă care dorește să se simtă ca o adevărată prințesă.

În materie de flori, aranjamentele supradimensionate, florile curgătoare sau ghirlandele vor fi cele mai potrivite. De asemenea, poți miza pe aranjamente florale care au incorporate decorațiuni strălucitoare, care atrag toate privirile celor din jur. Atât mirii, cât și invitații vor avea parte de un decor rupt din povești.

Nunta rustică

Aranjamente florale nunta blog 23h Events 1

Este o variantă care aduce în sufletul petrecăreților mult calm. Paleta de culori este alcătuită din tonuri care pot fi regăsite și în natură – verde, maro, portocaliu, galben. Mai mult decât atât, în ceea ce privește decorul, materialele incluse cu precădere vor fi din lemn, sticlă sau diverse broderii.

O alegere unică în materie de aranjamente florale sunt cele alcătuite din flori sălbatice. Însă, poți opta și pentru cele realizate din flori de câmp.

Nunta Boho

Aranjamente florale nunta blog 23h Events 2

Dacă iubești stilul relaxat, dar dorești să faci ceva diferit față de nunta rustică, încearcă stilul boho. Buchetele de flori în cascadă, coronițele cu flori și pălăriile accesorizate cu plante sau flori de câmp vor face ca evenimentul să fie unul plin de viață și voie bună.

Fiecare personalitate e diferită, așadar și ideea de nuntă ideală diferă foarte mult. Nu există o rețetă universal valabilă, așadar nu încerca să ceri părerile tuturor celor din jur. Povestea ta de iubire este unică, așadar trebuie să fie pe placul tău și al partenerului tău.

Sfaturi creative pentru obținerea unor aranjamente florale unice

Este ziua voastră cea mare, așa că trebuie să vă ghidați după ceea ce vi se potrivește. Iată câteva sfaturi ce îți pot face misiunea mai ușoară:

  • Stabilește un buget. Organizarea unei nunți este de cele mai multe ori costisitoare, așadar prin organizarea bugetului poți evita cheltuielile de care nu ai de fapt nevoie. De asemenea, nu vei fi luată prin surprindere de cheltuielile de organizare.
  • Ține cont de ceea ce-ți place ție și partenerului tău, nu neapărat de ceea ce este la modă. Trendul trece în timp, însă amintirea nunții voastre va rămâne pentru totdeauna.
  • Alege aranjamente florale potrivite stilului abordat, tematicii și paletei de culori selectate. Este important să ai un plan bine definit de la început, nu să improvizezi pe parcurs. Numai așa poți obține cu ușurință rezultatele mult dorite. Optează pentru culori complementare. Dacă decorul locației este predominant în nuanțe de bej, florile pot fi în culori precum roșu sau violet. Astfel, vei adăuga un strop de culoare întregii locații.
  • Acordă atenție sporită buchetului de mireasă. El devine mai mult decât un simplu aranjament floral, este o completare a întregii ținute. De asemenea, trebuie să existe o concordanță între aranjamentele florale amplasate în locație și buchetul miresei.
  • Selectează imagini care să arate ce ți-ai dori pentru propria nuntă. În momentul în care te întâlnești cu decoratorul trebuie să știi în ce direcție vrei să te îndrepți cu aranjamentele florale. Desigur, el te va ajuta să te hotărăști, însă nu poate lua deciziile pentru tine. De asemenea, imaginile îl vor face să înțeleagă cu o mai mare ușurință, iar rezultatul cu siguranță va fi întocmai ceea ce ți-ai imaginat.

Concluzii

Aranjamente florale blog 23h Events 2

Creează-ți un plan personalizat pentru cea mai importantă zi din viața ta. Documentează-te și caută surse de inspirație diverse. Este foarte important să nu faci alegeri în grabă, deoarece poți constata că existau variante mai potrivite pentru ceea ce-ți doreai. În plus, organizarea timpului reprezintă un pas important pentru a crea un eveniment reușit.

Urmează ideile creative în materie de aranjamente florale și transformă-ți visul în realitate! Un decor floral inedit va transforma nunta într-un eveniment de excepție! În plus, 23h Events vine în sprijinul tău cu un portofoliu variat de produse și servicii care să te ajute în organizarea mult mai eficientă a acestui eveniment deosebit.

Lasă un răspuns