Mers in natura pentru a te relaxa inainte de nunta scaled

Maine este ziua cea mare, nunta pentru care te-ai spetit un an de zile si la care te-ai gandit de si mai mult timp, totul este aranjat si mai ai un singur lucru de facut, sa te relaxezi.

Nu recomandam sa iesiti in oras in seara de dinainte de nunta pentru ca va va tine in alerta iar in acest moment aveti nevoie sa va deconectati, sa nu va ganditi la meniuri, oare tortul ajunge? formatia aleasa va fi pe placul invitatiilor? etc. in momentul in care avem putin timp liber, gandurile incep sa o ia “razna”.

De aceea probabil ca cea mai buna varianta ar fi sa vizionati un film, o comedie sau comedie romantica te va destresa cu siguranta.

Mersul pe jos face piciorul frumos, 😊 dar te si relaxeaza. Iesiti amandoi la o plimbare, pe inserate si incercati sa va deconectati, nu mai cautati probleme acolo unde nu sunt, ce ati reusit sa faceti pana in acest moment este bine facut si cu siguranta nu le veti rezolva pe toate cu cateva ore inainte de a incepe nunta.

In functie de ce-ti place puteti incerca si o sedinta de masaj sau spa. Sunt variante excelente de a scapa de tot stresul.

Si sa nu uitam, mergem la somn devreme pentru ca ziua incepe de dimineata 😊

Lasă un răspuns