Buchet mireasa/nasa cu phalaris uscat si cale de silicon, alb-grena – ILIF309050

249,00 lei

Descriere

Buchet pentru mireasa sau nasa cu flori din silicon real touch, cale de culoare grena si alb + phalaris uscat rosu. Buchetul este accesorizat cu panglica dantelata.

Florile din materiale textile/spuma/silicon ofera o mare varietate de culori, nuante si tipuri de flori. Au o viata lunga astfel ca tu sa-ti amintesti mereu cu drag de evenimentul tau!

Poate fi folosit ca cel de-al doilea buchet, utilizat la traditia aruncatului buchetului, ideal pentru miresele care doresc sa-si pastreze buchetul ca amintire, dar si sa ofere un altul norocoasei care prinde buchetul.

 • Ce semnifica buchetul  de mireasa? 

Buchetul miresei era considerat, in trecut, aducator de fericire, prosperitate si izgonitor al spiritelor rele. Astazi, buchetul de mireasa reprezinta un detaliu nelipsit din ziua nuntii, avand scop decorativ care completeaza armonios tinuta miresei.

Traditia potrivit careia buchetul miresei este elemenetul principal il reprezinta chiar aruncarea lui. Mireasa arunca buchetul spre a fi prins de o domnisoara despre care se spune ca ar fi urmatoarea mireasa care se va casatori.

Recomandam sa aveti doua buchete: unul pentru a fi aruncat conform traditiei (pastrat de catre domnisoara) si un al doilea care se va pastra drept amintire (de catre mireasa).

 • Cand se desfasoara momentul aruncarii buchetului? 

De cele mai multe ori, aruncarea buchetului se face dupa servirea tortului, spre finalul petrecerii. Acest moment se continua cu dezgatitul miresei, cand domnisoara care a prins buchetul primeste voalul miresei.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet mireasa/nasa cu phalaris uscat si cale de silicon, alb-grena – ILIF309050”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

 • Buchet mireasa – cale din silicon real touch, alb-verde – ILIF309051
  Buchet mireasa – cale din silicon real touch, alb-verde – ILIF309051
  Buchet mireasa – cale din silicon real touch, alb-verde – ILIF309051
  Buchet mireasa – cale din silicon real touch, alb-verde – ILIF309051
  Buchet mireasa – cale din silicon real touch, alb-verde – ILIF309051
  Quick View