Data nuntii tale 1

Sunteti indragostiti pana peste cap, deja te-a cerut in casatorie, ai primit inelul si ati stabilit ca veti face nunta cat de curand, asa ca acum, inainte de a planifica orice, trebuie sa va ganditi foarte bine la data care va marca cea mai frumoasa zi din viata voastra.

Zile speciale

Poate va ganditi sa puneti data nuntii voastre intr-o zi speciala, cu semnificatie pentru voi, spre exemplu ziua cand v-ati cunoscut, ziua primului sarut sau a primei iesiri romantice, ziua in care s-a nascut copilul vostru etc.

Sunt o multime de zile care pot avea o semnificatie aparte pentru voi ca si cuplu, de ce nu, puteti atribui acelei zile o noua simbolistica, marcand si ziua nuntii voastre.

Data rezervata cu furnizorii

Este ideal sa va hotarati din timp, sa stabiliti o data care va convine, dar sa fie disponibila si sa rezervati restaurantul unde se va tine petrecerea din acea seara, sa discutati cu Dj-ul de nunta, cu fotograful, cameramanul pentru a fi siguri ca sunt liberi pentru acea data.

Anotimpul preferat

Momentul ideal pentru data nuntii voastre trebuie sa apartina anotimpului care va place cel mai mult: poate va incanta peisajul tomnatic sau frumusetea primaverii, cu aerul floral, revigorant, ori dulceata calda a noptilor de vara, ori o zi de iarna, rece, sclipitoare.

Bineinteles ca in functie si de felul in care doriti sa va imbracati, materialele vestimentatiei si tipul lor, va fi ideal un sezon sau altul.

In functie de destinatia pentru luna de miere

Puteti stabili data nuntii tinand cont si de luna de miere, de locul in care planificati sa petreceti momente frumoase dupa nunta, pentru ca sunt destinatii care nu sunt potrivite decat in anumite perioade din an.

Tipul ceremoniei si religia

Data nuntii tale 2

In functie de tipul de ceremonie, casatorie civila sau/si religioasa, de religie puteti alege anumite zile din an, avand restrictii spre exemplu in perioadele de post, in anumite sarbatori importante pentru crestini (Craciunul, Pastele) etc.

In plus, daca vreti o nunta care sa se desfasoare in aer liber, atunci trebuie sa tineti cont de anotimp si vreme.

Disponibilitatea invitatilor

In invitatiile de nunta se gaseste si un text in care se precizeaza ca este nevoie de confirmare cu privire la participarea la eveniment, dar este mult mai bine sa va asigurati din timp ca invitatii importanti, mai ales cei din familie, rude nu au alte planuri stabilite.

Este de preferat sa le comunicati data la care v-ati gandit si sa aflati daca sunt disponibili sau nu sa participe la eveniment.

Pretul in functie de sezon

In anotimpurile calde (primavara/vara), preturile furnizorilor pentru diverse servicii de nunta sunt mai mari, avand in vedere faptul ca si nuntile sunt mult mai numeroase in aceste perioade;

Insa in functie de bugetul vostru, va puteti gandi si la sezoanele toamna/iarna, cand preturile sunt mai scazute, iar vremea nu trebuie sa fie neaparat urata, in plus nunta poate fi cu adevarat impresionanta si unica.

O data convenabila pentru amandoi

Este posibil ca la inceput sa va ganditi fiecare la o data diferita, sa aveti variante diverse, dar este important sa ganditi ca un cuplu, sa cadeti de acord asupra unei date si sa alegeti o zi care va place amandurora, avantajoasa din toate punctele de vedere. In plus, trebuie sa fie o zi in care amandoi aveti liber si sa nu intervina alte probleme posibile.

Atunci cand ati ales acea zi magica cu siguranta veti fi emotionati cu gandul la marele eveniment si veti urmari de multe ori pe calendar cate zile va desparte de data nuntii voastre, o zi care va marca un nou inceput pentru iubire.

Lasă un răspuns