Cum sa obinem un bronz frumos pana la nunta 23h events 3

Vara este momentul in care ne gandim la soare, la protectia pielii si la cum sa capatam un bronz frumos, astfel incat culoarea pielii sa fie cat mai naturala si aceasta nu aiba de suferit.

In plus, daca urmeaza sa fim mirese, iar nunta este in aceasta vara atunci trebuie sa ne gandim cum sa obtinem o piele bronzata in mod eficient si sanatos, astfel incat sa aratam divin purtand rochia de mireasa care va contrasta minunat cu bronzul pielii.

In ziua nuntii vom dori cu siguranta ca look-ul nostru sa arate impecabil, pielea sa fie radianta, bronzata uniform si sa evidentieze rochia de mireasa.

Pentru ca pielea sa fie bronzata uniform putem recurge la diferite tehnici de bronzare, printre care cele mai cunoscute si accesibile sunt: bronzul natural, obtinut in mod treptat prin contactul cu soarele sau bronzul artificial, obtinut la solar.

Trebuie sa tinem cont de urmatoarele recomandari ca sa iasa totul asa cum ne dorim.

Cum sa obinem un bronz frumos pana la nunta 23h events 1

Pregatirea pentru bronz

Primul pas presupune pregatirea corpului nostru pentru a favoriza procesul de bronzare. Vom realiza acest procedeu in mod natural, prin productia de melanina, elementul care da culoare pielii (ceea ce numim noi bronz).

Este esential sa avem o dieta sanatoasa, regulata, bazata pe alimente bogate in vitamina C, E, caroten si beta-caroten, magneziu si tirozina care se regasesc in fructe, legume, verdeturi, cereale integrale, ulei de masline si floarea-soarelui.

Este importanta si hidratarea, trebuie sa consumam cat mai multa apa si, bineinteles sa folosim creme hidratante, cu colagen si vitamina E.

Cum sa obinem un bronz frumos pana la nunta 23h events 4

Sesiunile de bronzare artificiala, cu raze UVA

Aceste sedinte de bronzare prezinta atat avantaje cat si dezavantaje. Se considera ca razele UVA lupta impotriva psoriazisului sau cu pielea cu dermatita atopica, dar folosite in mod excesiv au efecte negative asupra pielii, de aceea se recomanda sa folosim saloane specializate in acest domeniu.

Este bine sa ne informam, iar specialistii ne vor  recomanda un anumit tip de bronz si un anumit numar de minute de stat la sedinta de bronzat, in functie de tipul pielii, de culoarea ochilor, a parului.

In plus o sa ni se recomande expunerea la razele UVA cu sau fara raze UVB, folosirea aparatelor orizontale sau verticale, avand grija sa nu ne expunem si la soare.

Varianta bronz natural folosind zahar din trestie de zahar

Aceasta metoda este simpla, naturala, neinvaziva si in plus este compatibila cu statul la soare.

O putem  folosi in cazul in care vrem  sa nu folosim chimicale si sa avem grija in mod natural de pielea noastra, apeland la DHA (dihydroxyacetona), un derivat al zaharului care reactioneaza cu keratina din piele.

Aceasta substanta nu afecteaza melanina, dar se recomanda ca acest procedeu sa fie realizat intr-un salon, dupa ce pielea a beneficiat de un peeling si o hidratare completa.

Cum sa obinem un bronz frumos pana la nunta 23h events 2

Autobronzantul

Aceasta varianta este ieftina si o putem aplica singure, acasa. Aplicam autobronzatul sub forma de spray, crema sau servetele, in functie de preferinta, in mod uniform, pe pielea curata.

Este de preferat sa repetam acest process pana obtinem bronzul dorit si apoi din cand in cand pentru a pastra noul aspect al pielii.

Aerograful/ Bronzul organic

Aceasta tehnica presupune micropulverizarea unei vopsele cu substante bio, cu aerograful, iar bronzul obtinut astfel activeaza melanina si hidrateaza pielea.

Bronzul cu aerograful se face in saloane specializate, pentru a nu risca o folosire necorespunzatare si aparitia unor pete albe.

Este bine sa asteptati 8 ore pana sa faceti dus si acest bronz va avea efect timp de aproximativ 5 zile.

Oricare tehnica am alege este bine sa ne informam si sa fim sigure ca se potriveste dorintelor noastre si viziunii pe care o avem despre look-ul dorit la nunta.

This Post Has One Comment

  1. Barbu Maria Cecilia

    Multumim pentru sfaturi

Lasă un răspuns