Nunta este primul eveniment important din viata unui cuplu! Piatra de temelie a casei de piatra. De aceea, viitorii miri isi doresc ca nunta lor sa fie asa cum au visat. Acest lucru este posibil, dar trebuie sa fie foarte atenti la detalii atunci cand organizeaza nunta. Odata ce ati ales data evenimentului si locatia, este timpul pentru alegerea formatiei de nunta. In paralel cu cautarea formatiei ar trebui cautat si fotograful si videograful. Ce este de facut?

In paralel cu cautarea formatiei ar trebui cautat, fotograful si videograful. Acest lucru este posibil, dar trebuie sa fie foarte atenti la detalii atunci cand organizati nunta. Ce este de facut?

Stabilirea bugetului alocat pentru formatia de nunta

Stabileste de la bun inceput un buget. Fara un buget alocat pentru nunta ta nu faci nimic.

Te aventurezi intr-o situatie care mai tarziu s-ar putea sa-ti dea “batai de cap”. Este un pas foarte important! In functie de buget, poti incepe cautarile pentru formatia de nunta cea mai potrivita.

Bugetul alocat trebuie corelat cu preferintele dumneavoastra(muzica live, taraf, band, DJ). Studiati ofertele cu grija! Feriti-va de extreme! Un onorariu foarte mic ar trebui sa va puna pe ganduri. S-ar putea ca dupa eveniment sa aveti pareri de rau.

Alta nunta nu mai puteti face. Verificati experienta formatiei respective, pregatirea profesionala, echipamentele cu care lucreaza, reputatia acesteia pe piata. La polul opus, tariferele exagerate nu garanteaza reusita evenimentului! Cautati un echilibru intre calitate si pret! GRAND MUSIC EVENTS ofera calitate la un pret corect!

Cautarea unei formatii pentru nunta

Prin intermediul internetului, aveti posibilitatea sa gasiti foarte multe informatii despre formatiile de nunta. Avem atatea canale de informare.(Google, Youtube, Facebook, etc.).

De asemenea, puteti cere recomandari de la prieteni sau persoane care au partcipat la evenimentele sustinute de formatia respectiva. Studiati cu grija optiunile si luati decizia cu rabdare!

Cu siguranta, nu doriti sa faceti experiente la propriul eveniment! Alegeti formatia cea mai experimentata si care corespunde asteptarilor dumneavoastra.

Discutati aspecte cu privire la evenimentul cu impresarul sau reprezentantul formatiei de nunta. Cereti cat mai multe informatii: ce genuri muzicale abordeaza, cati membrii are formatia, etc.

Cel mai important aspect este de cat timp activeaza formatia in formula respectiva! S-ar putea ca tu sa inchei un contract de prestari servicii cu o formula de instrumentisti si/sau solisti iar la evenimentul tau sa apara altcineva!

Grand music events trupa cover formatie nunta 23h Events 2

Formatie nunta, trupa cover sau DJ?

Acesta este un aspect foarte important! Raspunsul la aceasta intrebare il gasiti analizand tipologia invitatilor dumneavoastra. Trebuie sa aveti in vedere media de varsta a invitatilor, gusturile in materie de muzica, zona geografica de unde provin.

GRAND MUSIC EVENTS propune pachete de nunta care includ atat formatia live de muzica usoara si populara, cat si DJ. Astfel, putem satisface atat gusturile celor in varsta, care prefera muzica live, cat si tinerilor, care adora atmosfera de club.

Pachetele de servicii propuse de cei de la Grand Music Events se pot personaliza in functie de cee ceea isi doreste fiecare pentru evenimentul sau.

Rezervarea formatiei pentru nunta

Daca te-ai decis in privinta formatiei de nunta, fa-ti rezervarea din timp! Se stie ca formatiile experimentate sunt ocupate cu mult timp inaintea evenimentului.

Formatiile de nunta se rezerva pentru un eveniment, de regula, cu un an inainte. Prin urmare daca evenimentul tau este la anul ar trebui sa cauti formatia pentru nunta inca de acum!

Avem o vorba romaneasca care spune ca: “ce poti face astazi nu lasa pe maine!” Asa ca:  “spor la pregatiri!”

Alegerea playlist-ului pentru nunta

Secretul unui eveniment reusit este ca muzica sa fie pe placul tuturor! La GRAND MUSIC EVENTS aveti posibilitatea sa alegeti playlistul pentru nunta dumneavoastra. Puteti include melodiile preferate, dar si sa scoateti din program melodiile care nu va reprezinta.

Astfel, va asigurati ca toti invitatii vor fi prezenti pe ringul de dans pana dimineata!

This Post Has 6 Comments

 1. radu mihaela

  Am fost invitata la un eveniment nunta, la care au cantat cei de la Grand Music Events, vreau sa va spun ca au cantat si au facut o atmosfera de exeptie, pe toata durata evenimentului, ne-am distrat si am dansat toata noaptea, au stat cu invitatii pana la ora 5.30, nu am decat cuvinte de lauda pentru acesta formatie! Recomand din inima si cu toata increderea!

 2. Alina

  Cei mai buni, muzică bună.

 3. Loredana dumitru

  Cei mai buni!

 4. Barbu Maria Cecilia

  Number 1 recomand

 5. Gabriela Nistor

  Cea mai buna formatie nunta Grand Music Events!!! Am fost la un eveniment in Bucuresti au cantat toata noaptea si au facut o atmosfera de exeptie! Plini de energie debordanta!

 6. Mihaela Visan

  Am participat la un eveniment unde au cantat cei de la Grand Music. Au facut o atmosfera frumoasă! Au cantat si am dansat toata noaptea!

Lasă un răspuns