image 8
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Există oare o rețetă a fericirii într-un cuplu? Răspunsul este strâns legat de maturizarea dragostei și de sensul comun clădit în urma căsătoriei.

SUMAR

De ce tinerilor de astăzi le este frică de căsătorie?

V-ați gândit cum va arăta ziua nunții voastre?

Concluzii

Căsătoria este fără îndoială unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărei persoane, fiind privită ca un prag de maturizare, nu numai o încununare a iubirii sincere și necondiționate. Atunci când vrei să faci marele pas, tu alături de partener/parteneră aveți o direcție comună asupra viitorului vostru, iar cu sprijinul familiei, nașilor și al prietenilor, idealul vostru privind viața de familie prinde contur.

În esență, ea reprezintă un nou start către o viață responsabilă și stabilă emoțional, în care ambii parteneri sunt de aceeași parte a baricadei. Cu siguranță, sunt momente de tensiune în cuplu, fapt ce poate fragiliza legătura dintre parteneri, însă cu un fundament bine consolidat pe valori morale, prietenie, sinceritate și dragoste, ele vor reprezenta doar obstacole ce au fortificat și mai mult căsnicia.

Căsătoria este un moment în care îți dai seama că destinul tău prinde alt contur. Devii mult mai responsabil/ă și mai conștient/ă de relația puternică dintre voi doi. Este o decizie serioasă pe care ar trebui să o iei doar atunci când te simți cu adevărat pregătit/ă.

Însă, de cele mai multe ori, standardele acceptate de societate pun foarte multă presiune pe umerii celor care își fac planuri de căsătorie. Tocmai de aceea, căsătoria devine în cele mai multe cazuri un pas realizat din impuls sau sub îndemnul altor persoane și nu un moment deosebit pentru cuplu, în care cu mult entuziasm se pregătesc pentru un nou start în viață.

De ce tinerilor de astăzi le este frică de căsătorie?

image 6

Numeroși tineri sunt indeciși cu privire la realizarea acestui pas din varii motive. Printre principalii factori ar fi frica de eșec, absența unei situații financiare stabile și nu în ultimul rând, presiunea de a construi o carieră profesională.

Însă, ei nu sunt conștienți că timpul este prețios. Pentru mulți viața profesională este prioritară și uită de ei, de idealurile lor personale.

Orice lucru frumos obținut alături de persoana iubită este un dar neprețuit. Bucuria este cu mult mai mare atunci când ai pe cineva alături, care să te sprijine când ai nevoie, să te felicite când ai o reușită sau să te aline când ești trist.

În contextul în care ai deja o relație stabilă, construită pe sinceritate, iubire, respect și prietenie, nu ezita să faci pasul cel mare. O căsnicie fericită se construiește pas cu pas, cu eforturi și acțiuni bazate pe înțelepciune, devotament și încredere reciprocă. Pentru a te bucura de stabilitate în viața ta, căsătoria este cheia ce îți garantează acest ideal.

Și totuși nimeni nu te învață ce este de fapt căsătoria. Mulți ar spune că nimic nu se schimbă din momentul semnării actelor. Alții se simt de parcă întreaga lor existență a fost modificată în bine. Este mai mult decât evident că totul diferă de la o persoană la alta. Însă, ce poți face tu este să te bucuri de acest nou început și să clădești împreună cu persoana iubită viața de familie la care amândoi aspirați.

Căsătoria nu este doar un moment important, ci un cumul de experiențe care îți vor schimba radical percepțiile asupra vieții și pasul către o viață responsabilă și stabilă. Este evenimentul pe care nu îl vei uita niciodată, tocmai datorită încărcăturii emoționale oferite.

În plus, la acest eveniment important vei avea alături de tine și nașii de cununie, ei fiind pentru voi îndrumători spirituali, ce reflectă acel model de familie frumoasă, clădită în baza unui sistem puternic de valori și principii.

image 7

V-ați gândit cum va arăta ziua nunții voastre?

De departe cea mai emoționantă, ziua nunții este momentul în care practic povestea voastră este în centrul atenției. Totul este despre voi doi și despre iubirea ce vă leagă. Tocmai de aceea, ar trebui să organizezi cu atenție acest eveniment.

Indiferent de conceptul de nuntă pe care îl aveți și de abordarea aleasă, nunta trebuie planificată eficient și din timp, prevenind astfel anumite surprize neplăcute. În acest sens, 23h Events vine în sprijinul vostru cu un portofoliu divers de produse și servicii dedicate nunților, având garanția unui eveniment reușit din toate punctele de vedere. Poți beneficia de suport și recomandări în privința:

  • Pieselor vestimentare – rochii de mireasa, rochii domnișoare de onoare;
  • Invitatii nunta și marturii deosebite;
  • Decorațiunilor inedite – spre exemplu, pancartă cu mesaje de întâmpinare;
  • Momentelor speciale organizate – cabina foto, aranjamente florale, formații nunta etc.;
  • Alte aspecte cheie ce țin de organizarea eficientă a evenimentului.

Concluzii

Căsătoria este fără îndoială un pas important, dar și un moment de maturizare atât din punct de vedere individual, cât și din perspectiva relației de cuplu. Din momentul în care ai spus marele „DA”, ai început un nou capitol în viața ta, în care alături de persoana iubită vei scrie scenariul vieții voastre de familie.

Lasă un răspuns