You are currently viewing De ce sa-mi fac nunta iarna..

De ce sa-mi fac nunta iarna..

Am mai vazut pe internet si la televizor persoane care-si fac nunta iarna, mai ales de revelion si probabil ca majoritatea dintre noi ne-am intrebat oare cum o fi? In cele ce urmeaza vom vedea cateva avantaje

Costuri mai scazute la contractarea furnizorilor

De la restaurante, formatii, fotografi si pana la florarii, poti negocia si obtine preturi mai bune tocmai pentru ca toata lumea se inghesuie sa-si faca nunta vara iar pe timpul iernii nu sunt atat de multe solicitari.

Decoratiunile vor fi ca din poveste

Tot mai multi tineri aleg sa se casatoreasca in luna Decembrie, in aproprierea Craciunului sau de anul nou (aproape ca a devenit un trend).

Si asta pentru ca in lunile de iarna poti avea decoratiuni cu luminite, rochii asortate cu ……. si nu mai spunem de zapada. Daca ne alegem o locatie la munte unde totul este acoperit de nea, poti instala cateva fotolii confortabile cu paturi pufoase in care sa te relaxezi a 2-a zi si garantat nu mai ai nevoie de nimic altceva.

In lunile de iarna poti contracta chiar si cele mai cautate restaurante, formatii etc.

Avant in vedere ca nuntile nu sunt atat de numeroase in lunile de iarna, vei putea gasi mult mai usor furnizorii doriti. Iar daca incepi cautarile din timp mai mult ca sigur nu vei avea probleme in contractarea furnizorilor. In plus chiar si invitatii tai vor fi liberi 😊

Temperaturi mai favorabile

Stim cu totii ca in timpul verii dupa 1 – 2 hore invitatii incep pe rand sa se aseze in fata aparatului de aer conditionat pentru a se racori. Dar daca nunta se tine iarna, invitatii vor participa cu placere la mai multe dansuri. Si nu mai spunem de posibilitatile de asortare a garderobei cu camasi, cravate, papioane, veste si sacouri? Elegant nu?

Meniurile vor putea fi mai elaborate si mai delicioase


Vara cand este cald mananci mai putin din meniul principal si cu mai multa salata. Dar pe timpul iernii meniul poate fi mai elaborat, mai gustos fiind servit cu diverse sosuri si cu o capacitate calorica net ridicata.

Luna de miere, in zona tropicala cand in tara este iarna…


Ce poate fi mai frumos decat sa faci o „pauza” de la iarna si sa te bucuri de soare. Astfel de momente dau cu adevarat valoare calatoriilor cu avionul. Pe langa informatiile pe care le verifici atunci cand urmeaza sa calatoresti intr-o tara straina (obiceiuri, mijloace de transport, obiective turistice etc.) daca mergi intr-o zona tropicala trebuie neaparat sa verifici ca nu cumva sa ajungi in timpul ploilor tropicale.

Luna de miere in zona tropicala

Faci un comentariu sau dai un răspuns?