Ingeras alb – AAB199

79,00 lei

Împodobirea bradului și a casei este unul dintre cele mai așteptate obiceiuri de la noi, în seara de Ajun.
Înveselește-ți casa și pomul de Crăciun cu acest îngeraș decorativ diafan, realizat manual din saten, organza, tul, diverse mărgele sidefate, mărgele de nisip și elemente metalice.

Poate fi agățat în brad sau la geam/ușă etc.
Culoare: alb
Se poate realiza și în culorile: roșu, albastru, turcoaz, roz, argintiu.

SKU: AAB199 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Împodobirea bradului și a casei este unul dintre cele mai așteptate obiceiuri de la noi, în seara de Ajun. Înveselește-ți casa și pomul de Crăciun cu acest îngeraș decorativ diafan, realizat manual din saten, organza, tul, diverse mărgele sidefate, mărgele de nisip și elemente metalice. Poate fi agățat în brad sau la geam/ușă etc. Culoare: alb Se poate realiza și în culorile: roșu, albastru, turcoaz, roz, argintiu.

Produsul poate fi realizat în 1-10 zile lucrătoare de la lansarea comenzii (în funcție de alte comenzi aflate în lucru și de perioada din an).Dimensiuni aproximative: H = 24 cm (înălțimea fără agățătoare), 34 cm cu agățătoare; L aripi = 15 cm Produsele noastre sunt realizate manual, de aceea nu pot fi reproduse identic. În funcție de tipul de monitor pe care îl utilizați sau de configurația acestuia, culorile pot apărea diferit față de culoarea reală a produsului. Aceste produse nu sunt jucării!Ele conțin piese mici care ar putea fi înghițite cu ușurință. Nu sunt recomandate copiilor care au sub trei ani, din cauza riscului de a înghiți piesele.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ingeras alb – AAB199”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *