Ingeras rosu – AAB1910

79,00 lei

Împodobirea bradului și a locuinței este unul dintre cele mai îndrăgite obiceiuri de la noi, odată cu așteptarea lui Moș Crăciun, în seara de Ajun. Îngerii joacă un rol aparte în simbolistica sărbătorii de Crăciun, când se spune că ne vizitează casa și țin la distanță spiritele rele.
Protejează-ți căminul cu acest îngeraș decorativ elegant, realizat manual din saten, tul, panglică roșie și aurie, diverse mărgele metalizate, mărgele de nisip și steluță aurie realizată din lut și pictată manual.
Poate fi agățat în brad sau la geam/ușă etc.
Culoare: roșu
Se poate realiza și în culorile: alb, albastru, turcoaz, roz, roz prăfuit.

SKU: AAB1910 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Împodobirea bradului și a locuinței este unul dintre cele mai îndrăgite obiceiuri de la noi, odată cu așteptarea lui Moș Crăciun, în seara de Ajun. Îngerii joacă un rol aparte în simbolistica sărbătorii de Crăciun, când se spune că ne vizitează casa și țin la distanță spiritele rele. Protejează-ți căminul cu acest îngeraș decorativ elegant, realizat manual din saten, tul, panglică roșie și aurie, diverse mărgele metalizate, mărgele de nisip și steluță aurie realizată din lut și pictată manual. Poate fi agățat în brad sau la geam/ușă etc. Culoare: roșu Se poate realiza și în culorile: alb, albastru, turcoaz, roz, roz prăfuit.

Produsul poate fi realizat în 1-10 zile lucrătoare de la lansarea comenzii (în funcție de alte comenzi aflate în lucru și de perioada din an).Dimensiuni aproximative: H = 24 cm (înălțimea fără agățătoare), 34 cm cu agățătoare; L aripi = 17 cm Produsele noastre sunt realizate manual, de aceea nu pot fi reproduse identic. În funcție de tipul de monitor pe care îl utilizați sau de configurația acestuia, culorile pot apărea diferit față de culoarea reală a produsului. Aceste produse nu sunt jucării!Ele conțin piese mici care ar putea fi înghițite cu ușurință. Nu sunt recomandate copiilor care au sub trei ani, din cauza riscului de a înghiți piesele.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ingeras rosu – AAB1910”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *