Spread the love

Primul eveniment important din viața unui copil îl ocupă botezul, de aceea parintii cauta invitatii botez si marturii botez de suflet. Este important pentru părinții viitorului creștin să creeze evenimentul cât mai frumos și să îi facă pe invitați să ia parte la povestea vieții ce abia a început a copilașului.

2. Invitații de botez și mărturii

Detaliile fac diferența întotdeauna când e vorba de un eveniment organizat de aceea primul contact pe care îl au invitații cu ceea ce va urma să se întâmple este prin intermediul invitațiilor.

Deși la prima vedere pare ceva nesemnificativ, acest detaliu oferă o mică parte din povestea care va urma. De aceea, atenția care le este oferită contribuie la înfrumusețarea evenimentului.

Invitatii de botez, cum le alegem

Înainte de a alege o invitație este necesar să se abordeze o anumită temă care va predomina pe parcursul întregului eveniment. Astfel designul invitației se poate regăsi în meniuri; numere de masă sau în diversele mesaje plasate la candy bar sau pe mese.

 • DSC 0688
  Plic de Dar botez Minnie, 10x21cm SMIBC208002
  2,84 lei
 • Numar masa DSBC205043 23h Events 2
  Numar Masa, model floral 2, alb&mov – MIBC205043
  3,35 lei
 • Plic de dar DSBC203059 23h Events 3 scaled
  Plic de dar botez personalizat cu nume, Fluture roz – MIBC203059
  3,03 lei
 • DSC 0711
  Plic de Dar botez Mickey, 10x21cm SMIBC208001
  2,84 lei

Culorile depind de sexul copilului. Mai mereu vom regăsi rozul la fetițe și albastrul la băieței, deși nuanțele neutre precum bej sau crem au început treptat să devină o alegere pentru părinți.

Invitația trebuie să emane un aer copilăresc, de aceea modelul standard nu s-ar încadra în acest context. Personalizarea este una dintre cele mai bune variante care îl poate reprezenta pe copilaș.

Textul este un alt aspect important care trebuie gândit cu atenție pentru a nu fi omise anumite detalii. Ar trebui să reprezinte întreaga familie, dar și evenimentul în sine. Fontul și mărimea ar trebuie să rezoneze în concordanță cu tema și culoarea botezului, dar totodată fără a ieși prea mult în evidență.

Marturiile cu dulciuri inlocuite cu obiecte hand made

Dacă acum câțiva ani părinții optau pentru dulciuri ca mărturii, acum treptat locul lor a fost ocupat de către lucrurile hand made. Mărturiile oferă invitaților posibilitatea de a-și aminti cu drag de evenimentul la care au fost, de aceea lucrurile personalizate sunt pot fi pregnante în acest sens.

 • Marturie miere botez
  Marturii dulci cu miere, model handmade Iubire bleo Mickey, borcan 90 gr – DSBC001
  13,12 lei
 • 3 Borcan 30 gr ornat cu banda dantela 23h Events 1 1
  Marturii dulci cu miere, model handmade Dorinta – alb, borcan 30 gr – DSBC002
  8,42 lei
 • marturie plantabila 23h Events
  Marturie plantabila, placecard cu seminte realizat in Romania – FTBZ001
  14,00 lei
 • 7 Borcan 50 gr in floare cos 23h Events 2 1 1 scaled
  Marturii dulci cu miere, model handmade Zumzet dulce – albastru, borcan 50 gr – DSBC008
  18,33 lei

Botezul în sine are o semnificație foarte frumoasă care trebuie transmisă tuturor participanților. Motivul de bucurie pe care îl au părinții trebuie să ajungă și la inimile celor ce sunt părtași la creștinarea copilului.

De aceea detaliile contează, de la cele mai mici aspecte precum invitațiile până la localul sau biserica unde va avea loc.

Dacă invitația are rolul de a anunța bucuria venirii pe lume a unui copil, mărturiile pe de altă ar trebui să păstreze acea bucurie în sufet. De aceea lucrurile personalizate au o contribuție frumoasă la un asemenea eveniment.

Credit foto invitatii nunta botez

This Post Has One Comment

 1. AL SAMMAN MARIA

  cel mai frumos lucru să ai un copil

Lasă un răspuns