Blog 23h Events 3 1

Primul eveniment important din viața unui copil îl ocupă botezul, de aceea parintii cauta invitatii si marturii speciale, perfecte pentru acest eveniment de suflet. Este important pentru părinții viitorului creștin să creeze evenimentul cât mai frumos și să îi facă pe invitați să ia parte la povestea vieții ce abia a început pentru copilaș.

Detaliile fac diferența întotdeauna când e vorba de un eveniment organizat. de aceea primul contact pe care îl au invitații cu botezul si petrecerea lui bebe este prin intermediul invitațiilor.

Deși la prima vedere pare ceva nesemnificativ, acest detaliu oferă o mică parte din povestea care va urma. Atenția care le este oferită contribuie la înfrumusețarea evenimentului.

Invitatii de botez, cum le alegem

Înainte de a alege o invitație este necesar să se abordeze o anumită temă prezenta pe parcursul întregului eveniment. Astfel designul invitației se poate regăsi în meniuri; numere de masă sau în diversele mesaje plasate la candy bar sau pe mese.

Culorile depind de sexul copilului. Mai mereu vom regăsi rozul la fetițe și albastrul la băieței, deși nuanțele neutre precum bej sau crem au început treptat să devină o alegere pentru părinți.

Invitația trebuie să emane un aer copilăresc, de aceea modelul standard nu s-ar încadra în acest context. Personalizarea este una dintre cele mai bune variante care îl poate reprezenta pe copilaș.

Textul este un alt aspect important care trebuie gândit cu atenție pentru a nu fi omise anumite detalii. Ar trebui să reprezinte întreaga familie, dar și evenimentul în sine. Fontul și mărimea ar trebuie să rezoneze cu tema și culoarea botezului, dar totodată fără a ieși prea mult în evidență.

Marturiile de botez: de toate felurile & handmade

Dacă acum câțiva ani părinții optau pentru clasicele bomboane ca mărturii, acum treptat locul lor a fost ocupat de către lucrurile handmade. Mărturiile oferă invitaților posibilitatea de a-și aminti cu drag de evenimentul la care au fost, de aceea lucrurile personalizate sunt perfecte în acest sens.

Botezul în sine are o semnificație foarte frumoasă care trebuie transmisă tuturor participanților. Motivul de bucurie pe care îl au părinții trebuie să ajungă și la inimile celor ce sunt părtași la creștinarea copilului.

De aceea detaliile contează, de la cele mai mici aspecte precum invitațiile până la localul sau biserica unde va avea loc.

Dacă invitația are rolul de a anunța bucuria venirii pe lume a unui copil, mărturiile pe de altă ar trebui să păstreze acea bucurie în suflet. De aceea lucrurile personalizate au o contribuție frumoasă la un asemenea eveniment.

Credit foto invitatii nunta botez

This Post Has One Comment

  1. AL SAMMAN MARIA

    cel mai frumos lucru să ai un copil

Lasă un răspuns