image 5
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Nunta reprezintă unul dintre evenimentele cele mai importante și pline de semnificație din viața unui om. Aceasta reprezintă o dovadă puternică a iubirii dintre două persoane, fapt pentru care acest pas nu este făcut de către oricine.

SUMAR

Nunta – O dovadă a dragostei sincere și a devotamentului

Ce reprezintă nunta în adevăratul sens al cuvântului?

Ce aspecte trebuie să ai în vedere pentru a organiza nunta visurilor tale?

1. Alegerea datei

2. Stabilirea bugetului

3. Alegerea restaurantului

4. Alegerea formației de nuntă

5. Alegerea fotografului și videografului

6. Tematica nunții

7. Crearea și trimiterea invitațiilor

Concluzii

Pentru a avea o nuntă cu sens pe care să ți-o amintești toată viața alături de partenerul tău, este necesar să planifici totul pas cu pas și să acorzi multă atenție detaliilor, căci acestea vor face diferența.

Ce reprezintă nunta în adevăratul sens al cuvântului?

image 4

Nunta reprezintă un legământ între două persoane care se iubesc cu adevărat și vor să îți petreacă restul vieții împreuna întemeind o familie fericită. Acest eveniment este o modalitate de celebrare a iubirii sincere și a devotamentului dintre mire și mireasă. Aceasta debutează cu cununia civilă, ulterior cea religioasă, urmând să se încheie cu o petrecere frumoasă alături de oamenii dragi din viața lor.

Nunta implică o nouă etapă a vieții de cuplu, în care partenerii au acum aceleași obiective în viață, bucurându-se de o stabilitate emoțională. Căsătoria reprezinta un start catre o viata responsabila si fericita. Cei care ajung în acest punct al vieții și doresc să facă marele pas, ei deja prezintă o maturizare a sentimentelor, relația lor fiind clădită pe dragoste, respect și prietenie adevărată.

Dincolo de aspectul material și timpul ce trebuie investit în organizarea unei nunți, acest eveniment are o conotație spirituală desăvârșită. Aceasta trebuie simțită cu tot sufletul de către cei care se pregătesc să facă acest pas important din viața lor.

Ce aspecte trebuie să ai în vedere pentru a organiza nunta visurilor tale?

image 3

Organizarea unei nunți implică un proces lung și complex care necesită timp pentru a fi finalizat cu succes. Un aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este următorul: dacă îți dorești ca tu și partenerul tău să fiți organizatorii sau vreți să apelați la un organizator de nunți profesionist.

Indiferent ce ai alege, trebuie să știi de la bun început în ce urmează să te implici dacă vrei să organizezi un asemenea eveniment pe cont propriu. Colaborarea cu un organizator de nunți este mult mai avantajoasă din punct de vedere al timpului și stresului cu care nu te vei mai confrunta.

Pentru a organiza nunta visurilor tale trebuie să ai în vedere multe aspecte, principalele etape fiind:

1. Alegerea datei

Pentru început, nu este recomandat să faci niciun demers înainte de a stabili data nunții. Ziua nunții este un detaliu important pentru toată lumea, iar dacă lucrezi cu un organizator acesta va avea nevoie să știe pentru ce perioadă îi soliciți serviciile și disponibilitatea. Așadar, discută bine cu partenerul tău și alegeți o dată în care să vă celebrați oficial iubirea.

2. Stabilirea bugetului

Un aspect important ce trebuie stabilit de la bun început este bugetul pe care sunteți dispuși să-l alocați pentru organizarea nunții. În funcție de banii de care dispui, va trebui să te orientezi către furnizori care se încadrează în bugetul final.

3. Alegerea restaurantului

image 2

Odată stabilită data și bugetul, următoarea chestiune pe lista de priorități este alegerea restaurantului. În acest caz, poți opta pentru un loc pe care îl îndrăgiți amândoi sau o locație nouă care să se alinieze pe gusturile voastre și care să fie disponibilă în data dorită. Dacă nu aveți timp să căutați locații potrivite, puteți lăsa acest lucru în baza organizatorului, care se va ocupa să vă prezinte cele mai bune variante din zona preferată.

4. Alegerea formației de nuntă

Muzica este o componentă importantă în cadrul unei nunți și trebuie aleasă cu implicarea mirilor, nu doar a organizatorilor. Formația sau DJ-ul ales trebuie să se alinieze personalității și preferințelor celor doi îndrăgostiți, dar și să asigure o atmosferă plăcută și distractivă, pe placul invitaților. Pentru acest lucru, este necesar ca muzica să fie cât mai variată și să acopere mai multe gusturi.

5. Alegerea fotografului și videografului

image

Un alt aspect foarte important este alegerea fotografului și videografului pentru a imortaliza cele mai frumoase și pline de emoție momente din ziua nunții. Amintirile sunt o componentă importantă în cadrul unui eveniment de asemenea amploare, așadar, trebuie să ai grijă cu cine alegi să colaborezi și să pui calitatea pe primul loc.

6. Tematica nunții

image 1

Odată rezolvate toate aspectele menționate anterior, este timpul să stabiliți o tematică a nunții. De asemenea, decorul interior și exterior, dacă este cazul. Poți opta pentru lucruri aflate în trend sau să ții cont de dorințele personale și să alegi exact ceea ce vă reprezintă pe amândoi.

7. Crearea și trimiterea invitațiilor

Invitațiile trebuie alese în funcție de tematica nunții și realizate într-o manieră cât mai creativă. In acest fel va puteti deosebi de invitațiile convenționale care există pe piață. Furnizorii la care vei apela îți vor pune la dispoziție cataloage cu modele interesante de invitatii nunta, dar asta nu înseamnă că nu poți veni și tu cu idei.

Concluzii

Organizarea nunții implică multe pregătiri și alegeri, însă procesul poate fi unul minunat având în vedere valențele simbolice ale acestei etape din viața voastră de cuplu.

Dacă tu și partenerul tău întâmpinați dificultăți și aveți nevoie de ajutor pentru a organiza pas cu pas marele eveniment, 23h Events vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii și produse, aliniate dorințelor și necesităților voastre. Colaborând cu echipa 23h Events, cu siguranță veți pune la punct toate aspectele ce țin de organizare pentru a avea nunta visurilor voastre.

Lasă un răspuns