Pandantiv papusica calcedonie – AAB194

130,00 lei

Alege un cadou deosebit pentru o persoană dragă: păpușică-pandantiv realizată manual, având elemente de calcedonie, denumită și piatra antistres, și diverse alte tipuri de mărgele, țesătură albastru metalizat și tul galben.
Păpușica vine cu șnur textil reglabil lung de aproximativ un metru.

Se poate realiza și în culorile: alb, verde, roz, galben, mov, lila, turcoaz, roșu, portocaliu etc.
Culori păr: negru, șaten, roșcat etc.

SKU: AAB194 Categorie:

Descriere

Alege un cadou deosebit pentru o persoană dragă: păpușică-pandantiv realizată manual, având elemente de calcedonie, denumită și piatra antistres, și diverse alte tipuri de mărgele, țesătură albastru metalizat și tul galben. Păpușica vine cu șnur textil reglabil lung de aproximativ un metru. Se poate realiza și în culorile: alb, verde, roz, galben, mov, lila, turcoaz, roșu, portocaliu etc. Culori păr: negru, șaten, roșcat etc.

Produsul poate fi realizat în 1-10 zile lucrătoare de la lansarea comenzii (în funcție de alte comenzi aflate în lucru și de perioada din an).Dimensiuni aproximative: H = 13,5cm. Produsele noastre sunt realizate manual, de aceea nu pot fi reproduse identic. – În funcție de tipul de monitor pe care îl utilizați sau de configurația acestuia, culorile pot apărea diferit față de culoarea reală a produsului. – Aceste produse nu sunt jucării!Ele conțin piese mici care ar putea fi înghițite cu ușurință. Nu sunt recomandate copiilor care au sub trei ani, din cauza riscului de a înghiți piesele.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv papusica calcedonie – AAB194”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *