Pandantiv papusica cuart roz – AAB195

130,00 lei

Arată-i unei persoane deosebite din viața ta cât îți este de dragă, oferindu-i o păpușică talisman cu cap din cuarț roz, denumit și piatra iubirii necondiționate.
Păpușica vine cu șnur textil reglabil lung de aproximativ un metru.
Culori: imprimeu alb cu flori roșii, verde și negru; tul alb.
Se poate realiza și în culorile uni: alb, verde, roz, galben, mov, lila, turcoaz, albastru, roșu, portocaliu etc.

SKU: AAB195 Categorie:

Descriere

Arată-i unei persoane deosebite din viața ta cât îți este de dragă, oferindu-i o păpușică talisman cu cap din cuarț roz, denumit și piatra iubirii necondiționate. Păpușica vine cu șnur textil reglabil lung de aproximativ un metru. Culori: imprimeu alb cu flori roșii, verde și negru; tul alb. Se poate realiza și în culorile uni: alb, verde, roz, galben, mov, lila, turcoaz, albastru, roșu, portocaliu etc.

Produsul poate fi realizat în 1-10 zile lucrătoare de la lansarea comenzii (în funcție de alte comenzi aflate în lucru și de perioada din an).Dimensiuni aproximative: H = 14 cm. Produsele noastre sunt realizate manual, de aceea nu pot fi reproduse identic. – În funcție de tipul de monitor pe care îl utilizați sau de configurația acestuia, culorile pot apărea diferit față de culoarea reală a produsului. – Aceste produse nu sunt jucării!Ele conțin piese mici care ar putea fi înghițite cu ușurință. Nu sunt recomandate copiilor care au sub trei ani, din cauza riscului de a înghiți piesele.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv papusica cuart roz – AAB195”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *