Pandantiv papusica cu piele ecologica – AAB197

63,00 lei

Această păpușică-pandantiv elegantă are cap din cristal fațetat și rochiță din piele ecologică de culoare violet închis și dantelă. În limbajul culorilor, se spune că violetul simbolizează uniunea dintre înțelepciune și iubire, fiind, de asemenea, o culoare nobilă, care exprimă luxul, puterea, ambiția, creativitatea și demnitatea.
Pandantivul este prevăzut cu șnur textil reglabil lung de aproximativ un metru.

Culoare: violet închis
Se poate realiza și în culorile: roșu deschis, negru.

SKU: AAB197 Categorie:

Descriere

Spread the love

Această păpușică-pandantiv elegantă are cap din cristal fațetat și rochiță din piele ecologică de culoare violet închis și dantelă. În limbajul culorilor, se spune că violetul simbolizează uniunea dintre înțelepciune și iubire, fiind, de asemenea, o culoare nobilă, care exprimă luxul, puterea, ambiția, creativitatea și demnitatea. Pandantivul este prevăzut cu șnur textil reglabil lung de aproximativ un metru. Culoare: violet închis Se poate realiza și în culorile: roșu deschis, negru.

Produsul poate fi realizat în 1-10 zile lucrătoare de la lansarea comenzii (în funcție de alte comenzi aflate în lucru și de perioada din an).Dimensiuni aproximative: H = 14 cm. Produsele noastre sunt realizate manual, de aceea nu pot fi reproduse identic. – În funcție de tipul de monitor pe care îl utilizați sau de configurația acestuia, culorile pot apărea diferit față de culoarea reală a produsului. – Aceste produse nu sunt jucării!Ele conțin piese mici care ar putea fi înghițite cu ușurință. Nu sunt recomandate copiilor care au sub trei ani, din cauza riscului de a înghiți piesele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv papusica cu piele ecologica – AAB197”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *