Cum afli daca esti pregatita pentru casatorie 23h Events 1

Casatoria este momentul special din viata la care viseaza orice femeie, iar pasul spre urmatorul nivel il facem abia dupa ce vedem daca suntem pregatiti pentru casatorie.

Acesta este un moment asteptat la care te gandesti din clipa in care ati realizat ca sunteti unul pentru celalalt. Doua suflete pereche care au reusit sa se intalneasca.

Haideti sa aflam in urmatoarele randuri cum va dati seama ca este momentul:

 • Atunci cand stiti ca nu va puteti vedea langa altcineva. In momentul in care vei sti ca persoana de langa tine este alesul, atunci vei fi sigura ca iti doresti sa va casatoriti si sa intemeiati o familie.
 • Atunci cand va simtiti bine impreuna, cand el te face sa te simti in siguranta. Cand aveti aceleasi vise si va doriti sa va petreceti restul vietii unul langa celalalt. In plus, este important ca pe langa iubirea pe care o simtiti unul fata de celalalt, sa aveti o relatie frumoasa bazata pe respect si incredere.

Gura lumii si parerile celorlalti

 • Parerea voastra este cea mai importanta. Este esential sa fiti un cuplu unit, sa nu tineti cont de “gura lumii”. Vor fi persoane care vor incerca sa intervina in relatia voastra cu sfaturi, pareri. Daca sunteti un cuplu care va bazati doar pe opiniile voastre si nu ascultati pareri mai mult sau mai putin rautaciose, care va pot afecta, atunci insemna ca aveti o relatie puternica, in care primeaza doar sentimentele voastre.
 • Atunci cand va ganditi la viitor, la familie si copii va face placere, nu va este teama, chiar va imaginati cu drag aceste situatii, atunci inseamna ca sunteti pregatiti pentru urmatorul pas important din viata.
Cum afli daca esti pregatita pentru casatorie 23h Events 2

Acordati timp relatiei sa se inchege

 • Trebuie sa va cunoasteti foarte bine, este important ca relatia voastra sa fie inchegata, sa va iubiti! O casatorie pripita nu este tocmai potrivita, de aceea daca v-ati cunoscut de putin timp si sunteti indragostiti pana peste urechi, nu trebuie sa sariti peste etape.

Asteptati sa va cunoasteti mai bine, dati timp relatiei voastre sa creasca, sa devina puternica!

Pregatiti pentru casatorie, nu de dragul rudelor

 • Ideea de a va casatori trebuie sa fie asumata de ambii parteneri, sa nu faceti acest lucru pentru motive precum: ”sa intram in randul lumii”, “ trece vremea si nu ne mai casatorim”, etc. Casatoria trebuie sa vina din iubire si nu din alte motive nesemnificative.

Comunicarea

 • Existenta comunicarii este un element cheie pentru relatia voastra si pentru noua viata pe care o veti incepe dupa casatorie. Fara o comunicare autentica, va veti pierde unul de celalalt, va veti indeparta si usor usor relatia se va deteriora.

Este esential ca relatia voastra de cuplu sa insuseasca cat mai multe calitati: iubire adevarata, armonie, incredere, respect, comunicare, pentru ca voi sa va bucurati de o casnicie frumoasa si iubirea sa reziste in timp.

This Post Has 2 Comments

 1. Loredana dumitru

  Vei ști cu siguranță când va fi momentul și vei simți că el este alesul tău!

 2. Ioana Ileana

  Părerea lumii nu contează, atâta timp cât simți ca ai lângă tine omul potrivit, îl simți și vezi ca are o inima de aur, respect și multa iubire!

Lasă un răspuns