Set 2 lumanari nunta + buchet mireasa cu lavanda uscata, limonium colorat si grau – AMB405002

557,00 lei

Descriere

Set 2 lumananari tip fagure pentru cununie, decorate cu aranjament floral format din lavanda uscata, limonium colorat si grau + buchet mireasa in aceeasi tematica cu lumanarile.

  • Decorul floral de pe lumanare cat si buchetul suncompuse din plante cultivate la noi în grădină și plante culese pe de pajiștea din spatele grădinii cu lavandă.
  • Are in componenta lavandă mov, alaturi de grau din cultura familiei si flori limonium in 3 – 4 culori in functie de stocul disponibil. Pentru a adăuga culoare am folosit limonium colorat ( nuantele florilor  de limonium pot fi diferite fata de poza produsului)  si spice de grau.
  • Legam buchetul si lumanarile cu sfoara de iuta ( la cerere putem folosi satin).

 

Termen de realizare in 3-5 zile lucratoare.

 

  •  Ce semnifica lumanarile de cununie? Cine tine lumanarile? 

Lumanarile aprinse reprezinta simbolul luminii, puritatea, busola care calauzeste in intuneric.

Lumanarile sunt aduse la Biserica de catre un cavaler si o domnisoara de onoare. Inainte de slujba, acestea sunt aprinse de catre preot.

In functie de regiunile tarii, lumanarile sunt tinute fie de domnisoara si cavalerul de onoare, fie de catre nasi, asezati de-o parte si de alta a mirilor, semn de protectie, pregatiti sa lumineze si sa ghideze noul drum al cuplului proaspat casatorit.

La iesirea din Biserica, lumanarile sunt tinute de catre miri, dovada ca acestia au devenit o familie.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 2 lumanari nunta + buchet mireasa cu lavanda uscata, limonium colorat si grau – AMB405002”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *