Lumanare nunta/ botez cu lavanda uscata, limonium colorat si grau – AMB405001

185,00 lei

Descriere

Lumanare de botez/ nunta decorata cu aranjament floral format din lavanda uscata, limonium colorat si grau.

  • Decorul floral de pe lumanare este compus din plante cultivate la noi în grădină și plante culese pe de pajiștea din spatele grădinii cu lavandă.
  • Are in componenta lavandă mov, alaturi de grau din cultura familiei si flori limonium in 3 – 4 culori in functie de stocul disponibil.
  • Pentru a adăuga culoare am folosit limonium colorat ( nuantele florilor  de limonium pot fi diferite fata de poza produsului)  si spice de grau .
  • Buchețelul este legat de lumanare cu sfoara de iuta ( la cerere putem folosi satin).

Pretul afisat este pentru 1 lumanare. Pentru cununia religioasa aveti nevoie de 2 lumanari, atat nasul cat si nasa vor avea propria lumanare.

Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

 

Plantele si florile pot sa difere in functie de stocul disponibil respectand totodata tematica prestabilita. De asemenea, produsele sunt decorate manual, din acest motiv pot sa existe diferente intre pozele prezentate si ceea ce se livreaza catre dumneavoastra. Aceste diferente sunt mici si sunt date de disponibilitatea materialelor si a decoratiunilor.

♥ Decorate cu flori si plante naturale criogenate, stabilizate si uscate care nu isi pierd aspectul, raman o amintire frumoasă de care te poti bucura ani de zile.

 

  •  Ce semnifica lumanarile de cununie? Cine tine lumanarile? 

Lumanarile aprinse reprezinta simbolul luminii, puritatea, busola care calauzeste in intuneric.

Lumanarile sunt aduse la Biserica de catre un cavaler si o domnisoara de onoare. Inainte de slujba, acestea sunt aprinse de catre preot.

In functie de regiunile tarii, lumanarile sunt tinute fie de domnisoara si cavalerul de onoare, fie de catre nasi, asezati de-o parte si de alta a mirilor, semn de protectie, pregatiti sa lumineze si sa ghideze noul drum al cuplului proaspat casatorit.

La iesirea din Biserica, lumanarile sunt tinute de catre miri, dovada ca acestia au devenit o familie.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lumanare nunta/ botez cu lavanda uscata, limonium colorat si grau – AMB405001”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…