Blog 23h events 5 1

Rochia de mireasa este cea mai speciala rochie pe care o femeie o poate purta, in cea mai importanta zi din viata ei, astfel ca aceasta trebuie pastrata cu maxima atentie si grija dupa nunta, ramanand o pretioasa amintire, dar este necesar sa aveti grija de rochie inainte si in timpul evenimentului.

Pentru ca rochia sa fie impecabila in ziua cea mare, sa aratati divin purtand-o, trebuie sa tineti cont de urmatoarele recomandari.

Rochia de mireasa – Inainte de Nunta

Bineinteles ca atunci cand alegeti rochia, trebuie sa va ganditi la detalii precum locul unde se tine nunta (daca este pe plaja/pe spatiu verde etc), atunci materialul trebuie sa nu se pateze usor. In plus trebuie sa luati in calcul pantofii pe care ii veti purta, astfel incat sa nu va impiedicati in trena rochiei, daca aceasta este lunga.

Dupa ce ati cumparat rochia mult visata, este important ca aceasta sa nu se sifoneze, trebuie sa o tineti agatata de un umeras rezistent, din lemn, tesatura sau plastic, dar evitati-le pe cele metalice, pentru ca ar putea pata rochia.

In functie de design, agatati-o de partile care ies din cusaturi si nu de materialul propriu-zis al rochiei si nu puneti nimic peste aceasta, in acest mod veti preveni deformarea, sifonarea sau deteriorarea acesteia.

Sfaturi pentru a pastra rochia de mireasa impecabila 1

Pentru a o pastra in forma initiala este de preferat sa o tineti intr-o husa speciala, astfel nu se va umple de praf si va arata perfect in ziua nuntii. Bineinteles ca veti fi dornice sa o tot probati pana va sosi ziua cea mare, dar este de preferat sa nu o faceti totusi, pentru a nu murdari materialul imaculat, dar daca este imperios necesar, aveti grija sa va spalati pe maini.

In cazul in care necesita sa fie calcata, intrebati la magazinul de unde ati cumparat-o daca pot sa va ofere acest serviciu sau mergeti la un centru specializat, care ofera servicii profesionale, unde veti fi sigure ca rochia nu va avea de suferit.

Rochia de mireasa… In Ziua Nuntii

Sfaturi pentru a pastra rochia de mireasa impecabila 3

In situatia in care rochia s-a sifonat cumva si aveti nevoie sa o calcati urgent, puteti recurge la doua trucuri: fie sa o agatati in baie, sa dati drumul la apa calda, iar aburul va actiona, eliminand cutele; fie sa folositi uscatorul de par, de la o distanta de doua palme.

In ziua nuntii, emotiile nu-si mai au locul, va vor invada, dar trebuie sa actionati cu calm, cu prudenta cand imbracati rochia, pentru ca parfumul, lotiunile de corp, machiajul, deodorantul pot pata rochia. Este recomandat sa nu va imbracati imediat, sa asteptati putin dupa ce ati folosit produsele respective.

Cand va urcati in masina, este mai bine sa ocupati locul din spate, pentru ca rochia sa stea intinsa si sa puteti iesi usor pe usa cealalta. Un alt sfat este sa aveti grija la modul in care tineti buchetul de mireasa, pentru ca acesta va poate pata rochia.

In cazul in care rochia se pateaza inevitabil, nu incercati sa scoateti pata cu apa sau cu alte produse care pot strica rochia. Cel mai bine nu va stresati, faceti abstractie de pata si continuati distractia, caci cel mai important este ca voi sa radiati si sa va bucurati din plin de acele momente unice.

This Post Has One Comment

  1. Fuzzy

    fericire si bucurie, iar rochia va ramane o amintire speciala.

Lasă un răspuns