• Post published:27/01/2022
 • Post category:Blog
 • Post comments:0 Comments
Spread the love

Nunta reprezint─â unul dintre cele mai memorabile evenimente din via╚Ťa unei persoane ╚Öi de aceea exist─â un interes at├ót de mare din partea mirilor de a o face deosebit─â.

SUMAR

 • Nun╚Ťi ├«n decor Bridgerton
 • Dress-code pentru oaspe╚Ťi
 • Invita╚Ťii ╚Öi fotografii ├«n format digital
 • Nun╚Ťi organizate ├«n aer liber
 • Aranjamente florale pastelate
 • Culori la mod─â: galben mu╚Ötar, negru, verde-olive
 • Diversitate ├«n privin╚Ťa cocktail-barurilor
 • Program artistic divers
 • Concluzii

├Än prezent, ajutorul profesioni╚Ötilor este cel care face diferen╚Ťa, astfel c─â din ce ├«n ce mai multe persoane apeleaz─â la ajutor extern ├«n organizarea nun╚Ťii pentru a avea parte de o ceremonie impecabil─â, tocmai bun─â de imortalizat ╚Öi de povestit urma╚Öilor.

├Än acest an, reg─âsim la nivel mondial c├óteva tendin╚Ťe ├«n materie de nun╚Ťi, ce merit─â toat─â aten╚Ťia, deoarece se vor reflecta ╚Öi ├«n evenimentele de acest tip, organizate ├«n Rom├ónia.  Anul 2022 pune mai mult accentul pe personalitatea mirilor ╚Öi pe impunerea unui dress code realizat ├«n acord cu dorin╚Ťele acestora.

Dup─â modelul american, nun╚Ťile de pe meleagurile mioritice ar urma s─â fie mai lejere, dar nu lipsite de stil, iar petrecerile tematice ar fi acel must-have dup─â care vor r├óvni multe persoane.

Fii la curent cu tendin╚Ťele noului an ├«n materie de nun╚Ťi, pentru a organiza un eveniment memorabil ╚Öi cu adev─ârat special:

Nun╚Ťi ├«n decor Bridgerton

Faimosul serial ÔÇ×BridgertonÔÇŁ difuzat de o platform─â celebr─â de streaming este o surs─â de inspira╚Ťie la nivel mondial, ├«n privin╚Ťa evenimentelor cu stil. ├Ämbin├ónd decorul dramatic Regency  din acest serial cu romanticul shabby chic cottagecore, a luat na╚Ötere o tendin╚Ť─â care se pare c─â va r─âm├óne cel pu╚Ťin un an ├«n preferin╚Ťele organizatorilor de evenimente ╚Öi al mirilor.

Cum arat─â o nunt─â ├«n acest stil? Ei bine, c├ómpurile idilice de flori, de preferat cele s─âlbatice, rochiile elegante, ample, realizate la comand─â, s─âli de bal impun─âtoare ╚Öi un decor romantic ÔÇô toate acestea sunt elemente care transform─â evenimentul ├«ntr-unul cu adev─ârat memorabil.

Dress-code pentru oaspe╚Ťi

Vremuri noi, nun╚Ťi noi. La aceast─â sintagm─â se poate reduce aceast─â tendin╚Ť─â. Dup─â aceast─â perioad─â marcat─â de incertitudine, se pare c─â oamenii ├«╚Öi doresc un moment ├«nc─ârcat de distrac╚Ťie ╚Öi voie bun─â, organizat dup─â dorin╚Ťele acestora.

├Än cazul nun╚Ťilor, mirii doresc s─â aib─â decizie deplin─â ├«n orice aspect legat de ├«ntregul eveniment, inclusiv ├«n vestimenta╚Ťia oaspe╚Ťilor. ├Än acest context, mirii propun tematica ╚Öi drees-code ├«n maniera ├«n care s─â se asigure c─â vor avea parte de nunta mult visat─â.

Astfel, dress-code-ul ar putea deveni un pas obligatoriu pentru nuntași, făcând ca întregul eveniment să fie mai armonios și mai familiar, și nu atât de protocolar.

Mirii, ├«n func╚Ťie de tematica stabilit─â, ar putea decide culori, texturi ╚Öi multe alte aspecte care ╚Ťin de vestimenta╚Ťia celor care vin s─â s─ârb─âtoreasc─â acest eveniment important din via╚Ťa lor.

Invita╚Ťii ╚Öi fotografii ├«n format digital

├Än 2022, se continu─â tendin╚Ťa de digitalizare, ├«nceput─â ├«n aproape toate domeniile. Astfel, ╚Öi nun╚Ťile vor fi ├«nv─âluite ├«n acest curent nou ce presupune ca foarte multe elemente s─â fie realizate ├«n format digital.

Printre acestea se num─âr─â ├«n special invita╚Ťiile, dar ╚Öi fotografiile. Ideea de invita╚Ťie la nunt─â nu va disp─ârea, doar c─â ea va fi transmis─â persoanei prin intermediul po╚Ötei electronice, ├«n ideea ca ambele p─âr╚Ťi s─â nu mai fie condi╚Ťionate de interac╚Ťiunea fizic─â. De asemenea, cabinele foto sau fotografiile realizate la comand─â vor fi la mare c─âutare.

├Äns─â, cei care vor prefera o nunt─â modern─â, dar cu mici influen╚Ťe din trendurile mondiale, vor putea opta ├«n continuare pentru elementele autohtone care-i dau savoarea binecunoscut─â unei nun╚Ťi, ╚Öi anume:

 • anun╚Ťarea ├«ntr-un mod creativ ╚Öi autentic a marelui eveniment prin utilizarea pl─âcu╚Ťelor Save The Date;
 • invitatii nunta creative, cu diferite motive florale, tradi╚Ťionale etc.;
 • marturii deosebite, unele chiar handmade;
 • set dezgatit mireasa etc.

Nun╚Ťi organizate ├«n aer liber

O alt─â tendin╚Ť─â din acest an este ├«mprumutat─â tot de peste ocean: nunta ├«n aer liber. Ceremonia se poate desf─â╚Öura ├«n totalitate sau par╚Ťial ├«n aer liber:

 • ├«ntr-o gr─âdin─â luxuriant─â;
 • la malul m─ârii;
 • la o teras─â;
 • ├«ntr-un cort;
 • ├«ntr-un foi╚Öor;
 • ├«ntr-o curte.

C├óteva elemente sunt obligatorii, pentru un plus de farmec ╚Öi romantism: florile s─âlbatice, decorul rustic, ╚Ťinute lejere sau chiar nonconformiste.

Aranjamente florale pastelate

╚śi ├«n materie de aranjamente florale, vor fi c├óteva schimb─âri ├«n privin╚Ťa nun╚Ťilor din anul 2022. Se vor purta c├óteva tipuri de buchete:

 • cele oblice, care le vor ├«nlocui pe cele rotunde;
 • buchetele dintr-un singur tip de flori;
 • cele structurate;
 • cele ├«n semi-cascad─â.

Florile cele mai r├óvnite vor fi: liliacul, orhidee, bujori, trandafirii albi, sarracenia, anthurium sau amaranthus. Aranjamentele florale vor trebui s─â fie ├«n nuan╚Ťe pastelate sau chiar s─â fie supradimensionate, pentru a fi ├«n trend cu nun╚Ťile din ├«ntreaga lume.

Este cunoscut faptul c─â florile au capacitatea de a transmite emo╚Ťii ╚Öi g├ónduri ├«ntr-o manier─â cu totul special─â, din acest motiv la astfel de evenimente, alegerea unor flori cu o simbolistic─â aparte este considerat─â a fi o prioritate.

Culori la modă: galben muștar, negru, verde-olive

├Än ceea ce prive╚Öte tendin╚Ťele cromatice ╚Öi acestea vor fi unele ├«ndr─âzne╚Ťe ├«n acest an. Se vor purta culori care p├ón─â acum au fost destul de neglijate: verde-olive, galben-mu╚Ötar sau negru. Se remarc─â de asemenea o tendin╚Ť─â ca nun╚Ťile s─â devin─â monocromatice. Astfel, toate elementele trebuie s─â respecte acela╚Öi cod de culoare: florile, rochiile, m─ârturiile, invita╚Ťiile, chiar ╚Öi decorul meselor.

Diversitate ├«n privin╚Ťa cocktail-barurilor

Nun╚Ťile din 2022 vor fi mult mai atente la nevoile ╚Öi dorin╚Ťele participan╚Ťilor, oferindu-le mai multe op╚Ťiuni de distrac╚Ťie ╚Öi de petrecere.

Dup─â o pandemie care le-a cauzat mult stres, oamenii manifest─â o dorin╚Ť─â ╚Öi mai mare de a petrece al─âturi de cei dragi. Ace╚Ötia vor fi mai interesa╚Ťi s─â petreac─â momente frumoase ╚Öi ├«nc─ârcate de voie bun─â al─âturi de familie ╚Öi prieteni dragi. Nelipsite de la astfel de evenimente, sunt preparatele deosebite ╚Öi b─âuturile fine.

├Än privin╚Ťa b─âuturilor, exist─â un interes tot mai mare pentru cocktail-uri preparate cu mare aten╚Ťie, cu ingrediente ce impresioneaz─â prin culoare, parfum ╚Öi textur─â. Astfel, cocktail-barurile din nun╚Ťile americane vor fi ├«n trendurile din acest ├«n materie de nun╚Ťi.

Program artistic divers

Nevoia de a surprinde ╚Öi de a le oferi nunta╚Öilor o experien╚Ť─â original─â se r─âsfr├ónge ╚Öi asupra p─âr╚Ťii artistice. Astfel, forma╚Ťia de la nunt─â, chiar dac─â este foarte important─â, nu va fi suficient─â pentru ├«ntre╚Ťinerea atmosferei. ├Än plus, ├«n func╚Ťie de tematica aleas─â de miri, programul artistic poate s─â includ─â diferite momente speciale, care vor spori aten╚Ťia participan╚Ťilor, reu╚Öind s─â creeze clipe memorabile ╚Öi de mare impact.

Concluzii

Anul 2022 se anun╚Ť─â a fi un an spectaculos ├«n materie de nun╚Ťi, cu tematici inspira╚Ťionale ╚Öi decoruri de vis, reu╚Öind s─â sublinieze importan╚Ťa acestui tip de eveniment, de altfel memorabil pentru miri.

Sunt mai multe tendin╚Ťe la mod─â ├«n acest an, majoritatea inspirate de evenimentele cu stil din SUA, dar ├«n toate se remarc─â o tendin╚Ť─â spre modern ╚Öi ie╚Öirea din sfera clasic─â.

Indiferent de tematic─â sau abordare, nunta trebuie planificat─â cu mare aten╚Ťie ╚Öi pasiune. Astfel, pentru o organizare de succes, 23hEvents vine ├«n sprijinul mirilor cu numeroase produse ╚Öi servicii necesare ├«n acest sens.

Beneficiind de îndrumare și suport în numeroase aspecte, mirii vor putea organiza nunta într-un mod eficient și mult mai simplu.

Las─â un r─âspuns