Asigură-te că ziua cea mare va fi exact cum ți-ai imaginat!

Inchiriaza o masina de lux la nunta sau evenimentul tau, suntem alături de voi și vom contribui pentru ca totul să funcționeze conform programului prestabilit. Vom asigura transportul mirilor, nașilor și al celorlalți invitați, în funcție de necesități.

Flota noastră este compusă din limuzine și minivan-uri din gama premium. Iar prin intermediul partenerilor avem capacitatea să organizăm transferuri de grupuri mari, inclusiv cu autocare.

Portofoliu extins de autovehicule

Avem un portofoliu extins de evenimente la care am asigurat transport cu succes, feedback-urile primite din partea mirilor fiind cea mai bună dovadă și factorul care ne motivează să menținem standardele de calitate la cote înalte. Limuzinele elegante pe care le punem la dispoziție sunt foarte apreciate și utilizate pentru ședințele foto, de-a lungul timpului am fost martori la poze cu adevărat spectaculoase la bordul mașinilor noastre.

Veți beneficia gratuit de Wi-Fi, încărcătoare pentru telefon, apă&snacks și la solicitare de frapieră cu șampanie sau orice altă dorință aveți – scopul este să vă simțiți excelent!

Principala noastră preocupare este să va eliberăm de grijă pentru detaliile organizatorice, astfel încât să vă concentrați pe aspectele importante și să vă puteți bucură de o zi memorabilă.

Tot ce trebuie să faceți este să ne puneți în prealabil la dispoziție orarul evenimentului și din acel moment este responsabilitatea noastră să planificăm itinerariul astfel încât să se respecte orele stabilite.

Șoferii noștri au ținută business si sunt instruiți pentru condus defensiv. Atenția lor este canalizată continuu pe nevoile și solicitările clientului, din dorința de a asigura cele mai bune condiții în timpul călătoriei.

Aceștia vor fi la dispoziție pentru perioada agreată, prestanța lor completeaza eleganta mașinilor puse la dispoziție care vor impresiona invitații și vă vor face să va simțiți cu adevărat speciali.

Rămâne doar să va distrați și să lăsați condusul în seama profesioniștilor! 

This Post Has 5 Comments

  1. Alina

    Frumos,o mașină de lux,minunat.

  2. Milea Mersinica

    Mi-ar fi placut o mașină închiriată daca ar fi fost in alta parte nunta , însă noi am facut acasa si pana la biserica am.mers pe jos!

  3. Oprea Madalina

    Super frumos!

Lasă un răspuns