Iustin Olariu - Fotograf/Videograf

Change your cover photo
Iustin Olariu - Fotograf/Videograf
Change your cover photo
Fotografia de nunta este o arta. fotografia de nunta este o provocare. Daca o faci din pasiune se vede, daca nu o faci din pasiune se vede si mai tare. Iubesc ce fac, imi place sa văd miri fericiți.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Iași
Moldova
+40753752002
50
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Pachet Majorat Foto-Video ( Nr. nelimitat de fotografii - montaj video final 2-3h - Film BestMoments - filmare aeriană cu drona )

150

Pachet Botez + Cumătrie Foto-Video ( Nr. nelimitat de fotografii - montaj video final 4-5h - Film BestMoments - filmare aeriană cu drona ) Fotografii la minut - +1,5 EUR/buc Album 20x20cm - 75 EUR Album 30x30cm - 100 EUR

250

Pachet Wedding Foto-Video ( Nr. nelimitat de fotografii - montaj video final 4-5h - Film BestMoments - filmare aeriană cu drona + ședință foto before and after wedding ) Fotografii la minut - +2 EUR/buc Album 20x20cm - 75 EUR Album 30x30cm - 100 EUR

450

Fotografia de nunta este o arta. fotografia de nunta este o provocare. Daca o faci din pasiune se vede, daca nu o faci din pasiune se vede si mai tare. Iubesc ce fac, imi place sa văd oameni frumosi si miri fericiți.

Bunul Dumenezeu mi-a dat parte să văd numeroși oameni fericiți. In această pagină am publicat cateva galerii foto cu cateva mici evenimente, vă împărtășesc sincer că timpul nu imi permite să public toată munca mea. Noi, echipa FotoVizion. Suntem fotografi si cameramani din Iasi 🙂 Am ales cu drag fotografia de eveniment si videografia încă din 2015.

Foto / Video, Masina de fum, Invitatii nunta

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 79 votes.
Please wait...