Blog 23h Events 4

Verighetele reprezinta bijuteriile cele mai valoroase din cadrul nuntii, bijuteriile nuptiale care simbolizeaza unirea indragostitilor in acelasi mod in care primul sarut al vostru a marcat inceputul iubirii.

Inelele care vor fi puse pe degete vor defini debutul unei casnicii frumoase, unei relatii armonioase si de durata. Urarea “Casa de piatra” adresata in acea zi, de nenumarate ori, va fi cea care va caracteriza iubirea si relatia voastra, caci va trebui sa se mentina vie ca la inceput si rezistenta pentru a face fata tuturor obstacolelor.

Aceste verighete trebuie sa va reprezinte intru totul, asa cum toate detaliile legate de nunta va vor defini ca pe un cuplu indragostit. Astfel ca trebuie sa vedeti si sa probati cat mai multe modele, pentru a sti care este varianta perfecta stilului vostru.

Verighetele – simbol traditional care s-a pastrat

Care sunt verighetele care vor simboliza iubirea voastra 3

Originea verighetelor se gaseste in Egiptul Antic, trimitand la ideea de cerc fara inceput si sfarsit – simbol al dragostei eterne.

Cu toate ca nuntile s-au schimbat foarte mult, iar elementele traditionale s-au pastrat foarte putin sau au fost distorsionate, combinate cu elemente moderne, verighetele au ramas in acelasi loc. Au pastrat aceeasi simbolistica, aceeasi valoare, reprezentand ceva unic, inegalabil, un moment remarcabil din cadrul ceremoniei unei nunti.

Verighetele clasice/Verighete moderne

Care sunt verighetele care vor simboliza iubirea voastra 3

Modelul verighetelor clasice este cerut de foarte multe persoane, acele modele simple din aur galben au farmecul lor inegalabil, fiind urmate ca cerere de modelele cu aur rosu, in timp ce verighetele din aur alb sunt mai putin cautate.

Pe langa modelele clasice, inovatia si-a facut simtita prezenta si in domeniul designului de bijuterii de nunta, astfel ca acum vedem tot felul de variante inedite.

Spre exemplu sunt persoane care aleg verighete imprimate cu amprenta digitala a persoanei iubite, cu numele sau initialele sotului/sotiei. Modele cu texturi rustice, aliaje diferite combinate, cu pietre incorporate in exterior pentru mirese si in interior pentru miri.

Exista o plaja imensa de modele care asteapta sa fie probate!

Personalizarile detaliate, un vis implinit!

Care sunt verighetele care vor simboliza iubirea voastra 2

Tendinta actuala in randul cuplurilor care isi organizeaza nunta este de a se implica foarte mult. Acestia doresc sa-si personalizeze orice detaliu al nuntii. Aproape tot trebuie sa fie unic, sa aiba legatura cu iubirea lor, cu felul lor de a fi si de a exista impreuna, ca un cuplu fericit.

De aceea, asa cum am mentionat si mai sus, cu toate ca sunt inca cereri foarte mari pentru verighetele clasice, simple, din aur galben sau rosu, exista o atractie foarte mare pentru modelele gravate, acestea crescand valoarea lor sentimentala.

Care sunt verighetele care vor simboliza iubirea voastra 4

Exista diverse tehnici de gravura: gravura cu laser, gravura manuala, gravura executata cu grafogravul, gravura manual-automatizata. Spre exemplu, pentru a grava amprenta partenerului, procedura este urmatoarea:

  • Se copiaza amprentele cu scanner-ul de amprente sau pe hartie
  • Se prelucreaza amprentele in mod digital
  • Se graveaza cu laser amprentele pe verighete
  • Se poate grava pe interior, dar si pe exterior in cazul in care modelul este simplu si permite acest lucru.

Tehnologia este cea care poate implini orice dorinta a clientilor, plecand de la cele mai simple cerinte. De exemplu imprimarea numelor sau a datei nuntii, pana la cele mai complexe, detaliate preferinte: simboluri, desene, fraze, citate despre dragoste, versurile unui cantec, note muzicale etc.

Care sunt verighetele care vor simboliza iubirea voastra 2

Modele diferite sau identice pentru mireasa si mire?

Conform traditiei, verighetele pentru mire si mireasa sunt identice, respectand acelasi model, aceeasi culoare, dar sunt clienti care vor altceva decat ideea clasica de verighete, asa ca aleg variante diferite sau acelasi model, dar, spre exemplu, roz pentru mireasa si galben pentru mire.

Alegand fie verighete clasice, fie moderne, gravate cu ceva simbolic pentru relatia voastra, decizia trebuie sa va apartina in totalitate. Voi trebuie sa optati pentru ceea ce va reprezinta, sa fiti siguri ca va simtiti confortabil cu designul lor final, pentru ca vor sta pe degetele inelare in fiecare zi.

Care sunt verighetele care vor simboliza iubirea voastra 1

Asa ca sfatul meu este sa alegeti verighetele cu iubire si pentru iubire!

oana plotoaga

Lasă un răspuns