Este bine daca se intampla sa ploua la nunta voastra!

Suntem siguri ca va doriti o zi perfecta, cu soare pentru marele eveniment, dar cateodata vremea sta impotriva dorintelor noastre si nu avem ce face decat sa acceptam acest lucru si sa ne bucuram de nunta chiar si cu ploaie. Haideti sa privim partea plina a paharului, sa zambim si sa aflam care sunt superstitiile legate de ploaia de la nunta si de ce nu ar trebui sa ne suparam daca vremea este ploioasa.

Majoritatea nuntilor sunt definite de traditii si superstitii, iar superstitiile legate de vreme sunt deasemenea importante, mai ales pentru ca acest element nu poate fi controlat.

Este bine sa verificati vremea probabila, chiar daca nu stiti cu certitudine cum va fi, macar va puteti face o idee. Trebuie sa va organizati si sa aveti un plan de rezerva pentru situatia cand vremea este nefavorabila, mai ales daca nunta are loc in aer liber (umbrelele si un cort inchiriat vor rezolva problema).

Superstitii

Desi va ganditi probabil ca daca va ploua va fi cel mai rau scenariu, ca ploaie aduce ghinion, atunci trebuie sa va schimbati aceste credinte, caci ploaia este un simbol al fericirii, al bunastarii.

Un proverb spaniol spune ca “o prietena plouata este o prietena fericita”, adica daca la nunta voastra va fi ploaie, atunci veti fi fericiti si binecuvantati.

Este bine daca se intampla sa ploua la nunta voastra 23h Events 2

In plus, in multe culturi predomina credinta potrivit careia ploaia este un simbol al fertilitatii, astfel orice cuplu care va avea parte de ploaie la nunta, trebuie sa priveasca lucrurile pozitiv, din acest punct de vedere.

Ploaia este considerata si un semn de bun augur, aducand mult noroc si bunastare cuplului proaspat casatorit.

Se intampla lucruri surprinzatoare cand ploua la nunta!

  1. Este posibil sa apara si curcubeul dupa ploaie, astfel la nunta vei avea parte de un fenomen meteo deosebit, un curcubeu care va fi o surpriza placuta pentru toti invitatii.
  2. Pozele vor fi speciale, imaginile care vor capta romantismul vostru si picaturile de ploaie vor fi cele mai impresionante.
  3. Atmosfera creata de ploaie va fi romantica, fresh, potrivindu-se perfect cu iubirea voastra.
  4. Aranjamentele florale, buchetele se vor pastra mult mai bine, daca vremea este racoroasa sau ploioasa.
  5. Puteti folosi umbrele transparente si veti iesi minunat in poza.

In plus, ploaia este intotdeauna un motiv de bucurie, de revigorare, va puteti bucura de acest moment ca doi copii, fericiti ca sunteti impreuna.

Este bine daca se intampla sa ploua la nunta voastra 23h Events 3
No votes yet.
Please wait...

Articole similare

Scrie un comentariu