Logodna este un moment de dinaintea nuntii pe care-l savurezi si de care te bucuri pana la luna si inapoi. Dar care in acelasi timp “anunta” efortul, emotiile si bataile de cap ce vor urma pentru viitoarea mireasa si ginerica.

Noi cei de la 23h Events va acordam tot suportul necesar pentru a face aceasta tranzitie mai usor.

Formatie nunta, pret si localitate

Primul lucru pe care cuplul proaspat logodit il au in vedere este “cine ne canta la nunta” si astfel incep cautarile in mediul online, in randul rudelor si cunostintelor pentru a gasi formatia de nunta perfecta. De aceea ne-am gandit sa scriem acest articol pentru a te ajuta sa gasesti o formatie care sa fie pe placul vostru iar in acelasi timp sa-ti raspundem la cateva intrebari.. chiar si la cele la care nu te-ai gandit.


Restaurant nunta / evenimente

Formatia de nunta sau restaurantul de evenimente? Ce este mai important?

Evident ca parerile sunt impartite, unele persoane viseaza sa le cante o anumita formatie la nunta lor iar pentru ei acest lucru este cel mai important aspect. Dar la fel de multe persoane viseaza restaurantul perfect sau sala de ballroom iar aici din fericire avem de unde alege.

Pornind de la palate, sali de ballroom, amenajate in stil victorian, modern si cate si mai cate (nici imaginatia nu le poate depasi) si pana la corturile albe din povesti.


Fotograf profesionist

In aceeasi sfera de importanta, la o nunta ai nevoie de un fotograf profesionist si de un
cameram care sa surprinda toate momentele importante de la nunta voastra.

Daca unele elemente sau evenimente neplacute se uita, fotografiile de nunta raman pentru totdeauna si de aceea este important sa cautati si sa contractati un fotograf de nunta profesionist.

Insist aici ca acesta sa fie fotograf de nunta pentru ca este important ca fotograful sa cunoasca obiceiurile si datinile. Astfel va sti exact ce urmeaza si va putea surprinde cadrele.

Crede-ne ca nu ti-ai dori ca in ziua nuntii tale sa stai dupa fotograf si sa-l indrumi tu vezi ca acum vine tortul, vezi ca ruda x pleaca, sa facem poze cu ei etc.


Dj nunta / botez

Dj-ul pentru evenimente speciale, precum nunta sau botezul este o persoana care are experienta in acest domeniu avand un playlist dedicat si putand tine o noapte intreaga invitatii in picioare.

Indiferent de locatie un dj de nunta se poate deplasa din Bucuresti in alte localitati din Romania (dar si invers). Asa ca acorda timp si cauta dj-ul potrivit pentru nunta ta. Intra sa-i vezi


Alte categorii de furnizori pentru nunti

In aceasta categorie includem toti furnizorii de servicii pentru nunti / botezuri care nu au o sectiune dedicata, cum ar fi: verighete, invitatii nunta, buchete mireasa, costum mire, rochie mireasa, aranjamente florale, limuzine, marturii si multe altele.

Sa fii furnizor pentru nunti este fantastic, “dream job” ar spune unii desi noi stim cata munca este in spate.

Hai sa-ti usuram activitatea!
Recomanda-ne partenerilor tai iar noi va vom promova pe amandoi GRATUIT!


Opinia ta este importanta pentru noi, spune-ne cu ce te putem ajuta.

Feedback furnizori

Esti furnizor de servicii?

Feedback clienti finali

Esti client final?


Ultimile comentarii adaugate. Tie ce articol ti-a placut?

This Post Has 2 Comments

  1. Anonim

    Visitor Rating: 5 Stars

  2. Anonim

    Visitor Rating: 5 Stars

Comments are closed.