fotografia de nunta

Ai discutat cu mai multi fotografi, ai vazut numeroase portofolii si ai ales in cele din urma fotograful care va realiza amintirile evenimentului deosebit, oferind ca servicii nenumarate poze din diverse momente esentiale ale nuntii si un album special cu fotografii memorabile.

Fotograful profesionist

va face cele mai bune poze din instantanee, atunci cand voi sunteti naturali, cu toate ca exista anumite jocuri, roluri pe care trebuie sa vi le asumati pentru niste fotografii de exceptii.

Una dintre cele mai importante poze este aceea care surprinde intalnirea dintre mire si mireasa, este momentul magic in care fotograful de nunta “captureaza” sentimentele indragostitilor.

Imortalizarea sarutului proaspat casatoritilor, privirilor pline de dragoste, gesturilor tandre ale mirilor sunt alte exemple de fotografii incantatoare care vor ocupa loc de cinste in albumul vostru de nunta.

Sunt mirifice pozele care surprind mireasa, in prim-plan, in naturaletea ei, intr-un décor special care o face sa se simta precum o printesa la bal, inconjurata de iubire si de frumos.

Apoi fotograful va stii sa surprinda in mod artistic obiceiurile si traditiile care se tin la nuntile traditionale, precum: barbieritul mirelui, gatitul miresei, primirea nasilor de cununie etc.

Fotografierea elementelor de décor este iarasi esentiala, pentru ca sunt memorate cele mai importante detalii ale nuntii: buchetul miresei si al nasei, umerasele pentru mire/mireasa, cutia de verighete si verighetele, marturiile, aranjamentul meselor la restaurant, rochia de mireasa, costumul mirelui etc.

Pozele de la cununia religioasa au un farmec special, pentru ca incadreaza scena unirii spirituale, religioase dintre femeie si barbat, declararea juramintelor de iubire in fata lui Dumnezeu si binecuvantarea pe care o primesc tinerii in formarea noii familii.

Este esential sa reiasa bucuria, farmecul, tandretea si iubirea mirilor, dar si fericirea nasilor, a familiilor si a celorlalti invitati de a fi partasi la acest eveniment unic si inegalabil pentru tinerii indragostiti.

Fotograful va tine si o sedinta foto, intr-un cadru special, dupa cununia religioasa sau inainte de aceasta, cu mirii, surprinzandu-i in cele mai romantice, jucause si amuzante ipostaze, iar locul pentru aceasta sesiune speciala va fi ales de miri (parcuri, muzee, centrul istoric al orasului, castele pentru un décor de basm, lanuri de floarea soarelui, paduri etc.) sau chiar recomandat de fotograful experimentat.

Aparatul foto isi va face bine treaba si va captura imagini de la petrecere, cu familia, nasii, invitatii, cu dansul mirilor, aruncatul buchetului si taiatul tortului de catre miri, poze care vor pastra o amintire vie a celor mai importante etape de la nunta.

Exista si fotografi, care contra cost ofera o sesiune suplimentara de poze, dupa evenimentul nuntii, in care tinerii imbracati ca la nunta pot imortaliza alte momente, fiind mult mai relaxati, disparand posibila tensiune, agitatie si oboseala din ziua nuntii, bucurandu-se ca sunt doar ei doi intr-o atmosfera romantica.

Fotografiile de nunta sunt cele mai deosebite pentru ca surprind iubirea pura a mirilor si  peste ani si ani nu uita sa le reaminteasca cat de fericiti au fost atunci si cat de mult au continuat sa lupte pentru iubire, pentru o casnicie frumoasa si de durata.

Lasă un răspuns