You are currently viewing Ghid complet pentru a alege o formatie nunta potrivita
Spread the love

Organizarea unei nunți poate părea o misiune dificilă luând în considerare toate aspectele ce necesită a fi soluționate pentru această zi importantă – decor floral, alegerea vestimentatiei, marturii, formatie nunta și multe alte elemente cheie care contribuie la obținerea unui eveniment memorabil.

SUMAR

Ghid complet pentru a alege o formatie nunta potrivita

1. Stilul de muzica preferat

2. Experiența formației

3. Invitații

4. Pregatirea întrebărilor

5. Încheierea contractului

Concluzii

Pe lista lucrurilor principale care trebuie rezolvate din timp se numără și formația de nuntă, fiind elementul cheie ce va asigura programul artistic și va întreține atmosfera pe toată durata evenimentului.

Cum alegerea formației pentru nunta sau a DJ-ului necesita multă atenție și implicare, ți-am pregătit un scurt ghid care să te ajute să adopți decizia cea mai bună. Este foarte important ca ziua nunții să fie așa cum ați visat amândoi, fapt pentru care pregătirile trebuie efectuate cu mare responsabilitate.

Descoperă în rândurile următoare care sunt criteriile pe care trebuie sa le iei în considerare atunci când urmează să alegi o formatie nunta potrivită.

Alegere formatie nunta – Pasi esentiali de urmat

image

1. Stilul de muzica preferat

Pentru a va distra în una dintre cele mai frumoase zile din viața voastră, este necesar să asigurați și muzică pe măsura în cadrul evenimentului. Pentru început, primul lucru pe care trebuie sa îl iei în considerare sunt chiar gusturile voastre muzicale.

Indiferent dacă vorbim despre o formatie nunta sau un DJ, aceștia trebuie să se plieze și să creeze o conexiune cu preferințele voastre pentru a asigura o atmosferă de neuitat.

2. Experiența formației

Odată stabilite preferințele muzicale, este timpul să analizezi piața și să verifici experinta și recenziile pe care le au formațiile din zona dorită. Este important sa faci acest lucru dacă îți dorești să nu ai o surpriza nedorită în ziua nunții. Așadar, identifică formațiile care ți se par că se aliniază genului tău muzical și alcătuiește o listă.

De asemenea, ascultă cât mai multe reprezentații ale acestora la alte nunți și evenimente, dacă acest lucru este posibil. În cazul în care, nu ești sigur și nu te-au convins întru totul în mediul online, încearca să programezi o întrevedere cu aceștia și să îi asculți live.

3. Invitații

Blog 23h Events

Cu toate că preferințele voastre sunt prioritare, este esențial ca la alegerea formației să aveți în vedere și preferințele muzicale ale invitaților.

În general, lista de invitați cuprinde persoane din cercul de prieteni cu care ai multe în comun, dar totuși analizează bine situația. În cazul în care urmează să organizezi o nuntă cu un număr mare de invitați, identifică ce tip de persoane sunt majoritare. Nu vei putea mulțumi chiar pe toata lumea, dar o mare parte cu siguranta. În plus, dacă formația se pliază și pe alte genuri muzicale, acest lucru cu siguranță este un mare plus pentru eveniment.

4. Pregatirea întrebărilor

După ce treci prin toți pașii menționați anterior, poți începe să pregătești și o listă de întrebări pe care să le adresezi formației sau formațiilor cu care urmează să te întâlnești în vederea unei posibile colaborări.

În ceea ce privește întrebările, acestea trebuie să conțină detalii importante despre eveniment, dar și despre modul de prestare al serviciilor. Așadar, iată o lista cu principalele întrebări pe care trebuie să le adresezi:

 • Sunteți disponibili în ziua nunții noastre?
 • De cât timp furnizați aceste servicii?
 • Sunt incluse și servicii de DJ?
 • Aveți un repertoriu și dacă da, care este acesta?
 • Puteți canta anumite melodii la cerere?
 • Dispuneți și veniți cu tot echipamentul necesar?
 • Care este tariful serviciilor pe care le oferiți?
 • Vă desfășurați activitatea pe bază de contract?
 • Câte persoane sunt în echipă și cum vă organizați programul artistic?
 • Aveți cerințe speciale în ceea ce privește evenimentul?
 • Unde vă putem asculta reprezentațiile muzicale?

Acestea sunt câteva dintre întrebările care trebuie adresate fără nicio ezitare la prima întrevedere cu formația sau formațiile de nuntă alese. În măsura în care primești răspunsuri la toate întrebările tale și decizia o vei lua mult mai simplu.

5. Încheierea contractului

Dacă în urma întâlnirilor, ai reușit să alegi o formatie nunta potrivită, atunci trebuie să ai în vedere și etapa încheierii unui contract. Prin intermediul lui, ambele părți au siguranța că programul artistic se va desfășura în maniera în care s-a stabilit.

Concluzii

Ia în considerare toate aspectele discutate anterior și creează un plan personalizat care să te ajute să faci cea mai bună alegere în ceea ce privește asigurarea formației perfecte la marele eveniment.

De asemenea, dacă întâmpini dificultăți în organizarea nunții, 23h Events îți pune la dispoziție un portofoliu variat de produse și servicii, aliniate necesităților și dorințelor tale. Cu ajutorul sprijinului acordat, cu siguranță vei putea planifica cu succes toate aspectele evenimentului și te vei bucura garantat de rezultate.

Lasă un răspuns