cover Haloween
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Indiferent dacă până acum sărbătoreai sau nu Halloween, anul acesta va veni cu siguranță pentru cei burlaci ce și-au găsit jumătatea dar încă n-au avut ocazia să facă marele pas spre a face nunta.

Astfel vă prezentăm cei 3 concurenți plus unul bonus pentru pitici și părinți:

Setul burlăciței ce se vrea cerută.

De nu te-a cerut,

Deși tu mireasă ai fi vrut,

În noaptea asta e șansa ta,

Soarta să-ți suradă sora mea.

A văzut tăvițele pentru gătit mireasa, rochia o știe deja iar în noaptea de halloween va pune planul în mișcare: ”Vreau să mă căsătoresc eu nu mai aștept!”

Punem câteva picături de poțiune magică.. Atenție! Pisica este asistentul de nădejde a vrăjitoarelor de pretutindeni. Nu va lăsați păcălite de figura zâmbitoare și aparent inofensivă, s-a concentrat atât de mult la realizarea acestei poțiuni de i-a sărit și pălăria.

După adăugăm praful de iubire și începem incantația, câteva lumânări aprinse și cu cina pregătită n-au cum să dea greș.

Ai achiziționat acest set și a funcționat? Felicitări! 😍🎉 postează o fotografie pe pagina de facebook 23h Events cu setul și inelul de logodnă cu tag jumătății tale iar 23h Events vă oferă cadou pentru nuntă transport gratuit și nelimitat timp de 1 an.

Setul burlacului ce și-a găsit jumătatea.

Călcâiele mi s-au aprins,

Bagheta magică s-a stins,

Consiliu-i îngrijorat,

De 5 zile n-am dormitat,

Cu gândul doar la ea, aleasa mea…

Vreau să fii soția mea!

În noaptea de halloween  punem planul în mișcare, mie-mi arde de însurătoare!

Punem câteva picături de poțiune magică.. Atenție! Pisica este asistentul de nădejde a vrăjitorilor de pretutindeni. Nu va lăsați păcăliți de figura zâmbitoare și aparent inofensivă, s-a concentrat atât de mult la realizarea acestei poțiuni de i-a sărit și pălăria.

După adăugăm praful de iubire și începem incantația, câteva lumânări aprinse și cu cina pregătită n-au cum să dea greș.

Ai achiziționat acest set și a funcționat? Felicitări! 😍🎉 postează o fotografie pe pagina de facebook 23h Events cu setul și inelul de logodnă cu tag jumătății tale iar 23h Events vă oferă cadou pentru nuntă transport gratuit și nelimitat timp de 1 an.

Setul socrilor ce vor nuntă.

Socri ne-am visat,

La nuntă am fi dansat,

Dacă copii pe câmpii n-ar mai fi zburdat.

Știu că visele devin realitate,

Toate în această noapte,

Vestea cea mare, NUNTĂ facem frate!

Ai achiziționat acest set și a funcționat? Felicitări! 😍🎉 postează 1 – 2 fotografii pe pagina de facebook 23h Events cu setul și inelul de logodnă cu tag mirilor iar 23h Events vă oferă cadou pentru nuntă transport gratuit și nelimitat timp de 1 an.

Set tăviță tăierea moțului (aniversarea de 1 an) cu meserii ediția de Halloween

Aniversarea de 1 an a bebelusului este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unei familii pentru ca este momentul în care se adună toată familia și prietenii apropriați să sărbătorească primul an de viață al bebelusului.

Spre deosebire de botez când părinții sunt oarecum îngrijorati și coplesiti, acum copilul a mai crescut, te poți juca cu ei și sunt super drăguți 😍.

În cadrul acestei aniversări are loc și un eveniment care conform tradiției în care bebelușului i se pun în față o tăviță pentru moț mai multe cartonase cu viitoare meserii iar ceea ce va alege aceea va fi meseria lui / ei.

În această ediție specială de halloween am pregătit o selecție de meserii ce îți dă cu adevărat palpitații la inima 😁, cu bune și cu rele exact așa cum este și în viața reală.

Interconectați,

Avem lumea la picioare,

În viață trebuie să te zbați,

De vrei să reușești oare.

Cu inima în dinți,

Părinții te ghidează să urmezi o cale,

Școala, talentul și norocul să le ții,

Căci doar o dată-n viață îți apare.

Dorim să adăugăm și un disclaimer

Seturile pentru burlaci, burlacițe și socri sunt un pamflet, un mod inofensiv prin care să ne amuzăm cu ocazia acestei sărbători împrumutată de peste ocean și îndrăgită din ce în ce mai mult și la noi, desigur fiecare persoană este liberă să-și trăiască viața asa cum dorește.

Setul pentru moț a fost gândit pentru a reda cât mai real posibil gama de opțiuni pe care le avem în viață, fiecare decizie luată modelându-ne viitorul. Părinții au datoria de a susține și încuraja copiii iar aceștia la rândul lor sunt responsabili pentru a-și îndeplini destinul.

Desigur acesta este un eveniment social familial, ceea ce va alege copilul la aniversarea de 1 an nu înseamnă că așa va fi (cu bune si cu rele).

Lasă un răspuns