mireasa si invitatii dansand scaled

Vrei ca nunta ta sa fie putin mai diferita, nu doar mancare, bautura si dans? In cazul acesta ti-am pregatit cateva idei pe care le poti pune in practica usor, cu care nu ai cum sa dai gres.

Spectacol surpriza

Poti apela la un cvartet, dansatori juniori profesionisti sau chiar sa pregatiti voi un numar de dans. Indiferent de varianta aleasa, invitatii vor fi incantati.

Grup WhatsApp

Poti crea un grup pentru seara nuntii, in care invitatii sa incarce pozele pe care le fac in seara respectiva, astfel vei avea o perspectiva cu totul diferita fata de pozele pe care le vei primi de la fotograful contractat. Sau cauta pe Google Play / AppStore sunt disponibile aplicatii dedicate

10 intrebari

Nasii pot pregati care li s-ar potrivi mirilor in care mirii stau spate in spate pe scaune cu un pantof de-al lor intr-o mana si un pantof de-al partenerului in cealalta pentru a vedea cat de bine se cunosc.

Intrebarile pot fi de genul: „Cine stinge luminile in casa?”; „Cine strange sosetele din camera”; „Cine a zis primul te iubesc”;

Iar mirii pentru a raspunde trebuie sa ridice simultan un pantof in aer in functie de cine face acel lucru. Show-ul este garantat 😊

Karaoke

Pregatiti o sesiune de karaoke. In cazul in care aveti prieteni pe care-i „chinuie talentul” karaoke este cu siguranta o modalitate prin care se pot desfasura, invitatii le pot acorda note iar la final sa primeasca premii pentru performanta lor.

Photobooth.

Cabina foto a devenit si la noi un must have, fiind nelipsita de la petrecerile din cadrul companiilor si banchetele din scoli. Si la nunta se pot pregati, putand chiar tine loc de marturie.

Animatoare, magicieni sau clowni

Si nu in ultimul rand, daca sunt multi invitati veniti cu copiii, trebuie sa le pregatiti si lor o surpriza. Indiferent ca sunt animatoare, magicieni sau clowni, copii cu siguranta se vor bucura de surpriza. Iar avantajele nu se opresc aici, in timp ce copiii sunt ocupati cu petrecerea lor, parintii vor fi liberi sa petreaca alaturi de voi.

Lasă un răspuns