Tematica botez 23h Events
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Petrecerile de botez sunt mai mult decât un simplu mod de a celebra creștinarea copilului, ele surprinzând semnificații complexe care marchează o nouă etapă din viața acestuia și a părinților. Cu toate acestea, un lucru cert este faptul că petrecerea de botez trebuie organizată și sărbătorită cu stil.

SUMAR:

Tematică botez – ce idei există?

Personaje de poveste

O zi însorită

Adu natura mai aproape de familia ta

O călătorie cu balonul cu aer cald

În mrejele mării

Prin urmare, se observă o tendință prin care tot mai mulți părinți integrează o tematica botez în petrecerea pe care o organizează cu ocazia creștinării micuțului. Adesea, planificarea petrecerii poate fi dificilă indiferent de ocazie, însă dacă vei alege o tematica botez, planificarea va decurge mult mai ușor și vei crea o atmosferă plăcută și memorabilă.

De la invitațiile personalizate, decorul festiv și până la meniuri și momente surpriză, o tematica botez presupune o documentare temeinică privind conceptele creative pe care le poți aborda pentru o petrecere de poveste. Așadar, pentru celebrarea așa cum se cuvine a bebelușului tău, iată o listă de idei frumoase pentru organizarea petrecerii de botez.

Tematica botez – ce idei există?

Tematica botez completează obiectivul de celebrare și anume creștinarea copilului tău. Există o mulțime de idei adorabile, însă este bine de știut că ele pot fi adaptate în funcție de dorințe și nevoi.

O temă ideală pentru orice petrecere de botez este cea care completează cauza centrală de sărbătoare: bebelușul care a fost botezat! Există o mulțime de idei și teme adorabile și ușor de pus în practică:

Personaje de poveste

photo zone with balloons boy s birthday decor festive decoration balloons childrens party background festive photo zone blue

Fie că optezi pentru animăluțe drăguțe (Winnie the Pooh, Iepurașul Peter, Duffy Duck, Tom și Jerry etc), fie pentru personaje din clasicele povești (Peter Pan, Rapunzel, Elsa ș.a), petrecerea de botez care se învârte în jurul unui astfel de personaj va fi ca o invitație în universul magic al copilăriei.

De asemenea, pentru un plus de creativitate și diversitate, se poate personaliza experiența de poveste prin crearea mai multor zone dedicate acestor personaje. De exemplu, dacă se alege povestea lui Peter Pan, poți organiza un spațiu decorat cu elemente specifice lui Peter Pan, o altă zonă dedicată lui Wendy și altele două pentru Tinkerbell și Piratul Hook. Baloanele, tăvița de botez, mărturiile, accesoriile pentru fotografii și chiar aranjamentele florale pot fi create ținând cont de specificațiile poveștii alese.

O zi însorită

image 2

Dacă vrei să eviți culorile tradiționale pentru petrecerea de botez (albastru sau roz), poți alege fără probleme culoarea galbenă. Strălucitor și plin de entuziasm, galbenul aduce un suflu nou petrecerii pentru copilul tău prin prisma faptului că este o culoare neutră de gen, dar extrem de vibrantă și potrivită pentru un astfel de eveniment.

Prin urmare, fie alegi să creezi o tematică care are în centrul atenției floarea soarelui și soarele, fie care se învârte în jurul universului harnicelor albine și a florilor pline de culoare și parfum.

Poți opta pentru baloane galbene sau aurii, mărturii dulci cu miere și alte accesorii, candybar cu prăjituri sub formă de albinuțe sau floarea soarelui, . Tine doar de imaginația și preferințele tale cum vrei să arate un decor însorit.

Adu natura mai aproape de familia ta

image

Chiar dacă nu ai posibilitatea să organizezi o petrecere de botez într-un spațiu exterior, poți aduce natura în interior prin alegerea unei tematici focusate pe ea și conexiunea pe care o simțim cu aceasta.

De la nuanțe de verde, pământiu, albastru și alb, aranjamente florale cu suculente în mini ghivece de teracotă, verdeață agățătoare, lumini difuze, veselă și până la invitații personalizate, natura îți poate deschide noi orizonturi privind importanța pe care o are natura în viața noastră. Prin urmare, de ce să nu legăm această semnificație de importanța jucată de petrecerea de botez. Toate aceste elemente vor crea o atmosferă relaxantă și organică atât pentru copilul tău, cât și pentru invitați.

O călătorie cu balonul cu aer cald

image 1

Plimbările cu balonul cu aer cald sunt experiențe minunate, pline de farmec, care oferă amintiri plăcute pentru tot restul vieții. De la decolare până la aterizare, plimbările cu balonul cu aer cald sunt o experiență cu adevărat specială.

Așadar, poți aborda această tematica botez pentru a atribui semnificațiile călătoriei cu balonul cu aer cald și petrecerii de botez. Cu un decor inspirat din măreția cerului, a texturii pufoase a norilor și a experiențelor de zbor cu balonul, vei reuși să îi surprinzi atât pe adulți, cât și pe cei mici.

Fascinația mării

Candy bar tematica marina 23h Events

Tematica nautică de botez se află printre cele mai creative idei pentru o petrecere de botez. Oaspeții tăi vor adora aspectul clasic al accesoriilor decorative sub formă de ancore, colaci de salvare și valuri, într-o schemă de culori care amintește de tradiția dedicată navigației.

De asemenea, poți trece de limitele imaginației, creând un decor rupt din universul magic al sirenelor sau al personajelor mitologice marine.  Stelele de mare (abordate de exemplu prin aranjamente florale), brioșele împodobite cu scoici dulci și multe alte elemente pe care le poți personaliza ținând cont de tematica botez aleasă vor transforma petrecerea de botez într-un spectacol fascinant.

Lista de idei pentru o petrecere de poveste nu se încheie aici. Ideile pot fi personalizate astfel încât să obții decorul perfect pentru celebrarea creștinării copilului tău, motiv pentru care 23h Events îți stă la dispoziție cu o gamă variată de obiecte decorative și servicii în acest sens.

Lasă un răspuns