Coronavirus stare de urgenta industria evenimentelor 23h Events 1

Am avut cu totii un inceput de primavara a acestui an total neasteptat care ne-a bulversat, in principiu pentru ca ne-a scos din normal sau ceea ce credem noi ca este normal.

Primul impact pe care l-am resimtit cu totii a fost o stare de soc gen “Si acum ce facem?”. Acest sentiment a fost resimtit indiferent ca suntem viitori miri, furnizori de servicii, producatori sau 23h Events portal de evenimente. Sa o luam cu inceputul zic 🙂

Lunile Decembrie 2019 – sfarsitul lunii Februarie 2020

Ne uitam din cand in cand la stiri despre cum evolueaza situatia in China fiind usor bombardati cu stiri din aceasta directie. Imi amintesc ca in aproprierea sarbatorilor am rabufnit putin “Ce ne tot bateti la cap cu visurul vietii”.

Cel putin in luna Decembrie China emitea comunicate constante pe aceasta tema iar posturile TV subliniau foarte apasat ca visurul inca nu a depasit granitele tarii. Nimeni nu-si imagina ce avea sa urmeze. Meanwhile industria evenimentelor este in offseazon.

Luna Martie

La inceputul lunii intra panica in Romania, tot mai multe persoane verifica cu sufletul la gura situatia din Europa si mai ales Italia. Am dezbatut pas cu pas evenimentele din aceasta luna intr-un articol pe care intitulat Este necesara o autorizatie pentru nunta in conditiile Coronavirus? pe care va invit sa-l cititi.

In aceasta luna mirii se intreaba in fiecare zi “Noi ce facem cu nunta?” nu stiu daca mai pot tine evenimentul si asteapta sa vada ce se intampla, aceeasi confuzie fiind la fel si pentru furnizorii de servicii. Zilele trec iar dupa a 2-a jumatate a lunii Martie oamenii care aveau nunta programata in luna Mai 2020 incep sa reprogramele evenimentul spre a 2-a jumatate a anului.

Luna Aprilie

Situatia este tot mai clara ca in Mai nu se vor mai organiza evenimente, acum fiind momentul cand cei care au nunta in Iunie incep sa-si reprogrameze evenimentul. O parte pentru toamna anului 2020 iar o parte pentru aceeasi perioada a anului 2021.

Luna Mai

Se ridica starea de urgenta, iar lunile Iunie si Iulie s-au eliberat complet, mai sunt cateva persoane care spera si doresc sa-ti tina evenimentul in luna August.

Ridicarea starii de urgenta

Acesta este punctul culminant in care oamenii incep usor, usor sa revina la normalitate, noua normalitate. Putin speriati, pasim afara cu teama mai mult pentru ca n-am mai facut asta de 2 luni si pare oarecum ciudat acum. Oare am voie? Gata cu declaratiile? Asa arata soarele? Da pare trivial dar in suflet asa am simtit.

Acesta este momentul in care incep sa revina comenzile (in afara de cele de masti). Pentru inceput cu produse pentru aniversari urmate indeaproape cu produse pentru botezuri iar setul de tavita mot este fruntas.

Ganduri de final

Speram ca evenimentele sa revina cat de curand si asta pentru ca suntem un popor care petrece cu mare bucurie.

Lasă un răspuns