3 sfaturi rapide de care sa tii cont in ziua nuntii

Timpul parca a zburat, a venit ziua nuntii, ziua cea mare, cu emoții enorme iti începi dimineata. Iata cateva lucruri de care este bine sa tii cont astăzi:

1. Primul lucru dis de dimineata

Incepe ziua cu piesa preferată, cu o cafea buna si neaparat adaugă lângă ceva “d-ale gurii” nu se stie cand vei reusi sa termini cu machiajul, coafatul, primirea primilor invitati.

2. Kit-ul de “supravietuire”

Daca nu ai reusit sa pregătești un kit de lucruri necesare in cazul micilor neplăceri este momentul sa rogi pe cineva apropiat sa o faca. Iata cateva idei din ce ar trebui să ai la tine:

-agrafe de par si fixativ, buclele pot deveni lejere;

– ata si ac, stai linistita nu te apuci de croitorie, dar deși nu pare pot fi de un real ajutor, eu am îmbunătățit” sistemul de prindere a trenei, cedase;
-leucoplast si pantofi de schimb;
– medicamente uzuale;
– servetele si farduri in cazul in care va fi necesar sa retusezi machiajul;
– o pereche in plus de dresuri;
– verighete si ACTTEee STAREA CIVILA

3. Respira, nunta incepe iar tu esti pregatita

Ai planificat totul acum e momentul sa zâmbești si sa respiri, azi e una dintre cele mai speciale zile asa ca deleagă persoane pentru a tine legatura cu furnizorii contractati, chelnerii, invitații neajunsi inca care trebuie ghidati etc.
Draga mea mireasa, nu crezi ca ai uitat ceva? E de la stres?😊Ba da saruta-ti partenerul, e timpul să mergi la brațul lui, de azi o nouă familie s-a întemeiat.

Lasă un răspuns